UHREHØJE: I denne weekend var Uhrehøje MTB godt repræsenteret ved deltagelsen i den store årlige begivenhed Rold24race – som er et MTB løb i Rold Skov, hvor man kunne deltage som solorytter eller på 2,4 eller 8 mands hold.

Klubben præsterede flere flotte resultater og havde flere hold med, hvor det bl.a. kan nævnes at, Kristian Færge kørte en fornem 4. plads i hus i klassen Solo 9-6, hvilket betød at han kørte 9 timer lørdag og 6 timer søndag.

Klubben havde også 3 juniorkører med. Men da man ikke kunne finde en 4. rytter til holdet, trådte en gammel veteran, udi den slags løb til, nemlig Martin Pilgaard, som så dannede et hold, sammen med de tre juniorkører, Mikkel Nygaard, Frederik Kjær Pedersen og Nikolaj Pilgaard. Det betød til gengæld, at holdet skulle dyste i den skarpe seniorklasse, som kører 24 timer i træk og hvor hver af holdets ryttere, skiftes til at cykle.

Der var 39 hold til start i denne klasse – men på trods af det skarpe felt, blev det til en flot placering som nr. 13 og det på trods for, at det var debut for de unge drenge at skulle køre nattekørsel, hvor skoven kun er oplyst af det lys man har monteret på sin hjelm eller cykel.

 

Da de 24 timer var gået havde holdet cyklet i alt 34 omgange på den 13,5 km lange bane, det er altså sammenlagt små 460 km. Så det var en godkendt indsats. Drengene vil i øvrigt opfordre til, at skulle der sidde drenge som piger, der kunne have lyst til at cykle MTB, så kig endelig ud i Uhrehøje, hvor klubben holder til.

 Kristian Færge kørte sig til en fornem 4. plads i Solo 9-6

 

e-max.it: your social media marketing partner