VESTER HORNUM: Selvom Vester Hornum Løberne ikke holder pause om vinteren, så er aktiviteterne højnet en del i marts måned. 

I starten af marts måned bød klubben velkommen til 12 nye løbere, som var friske på at komme i gang med at løbe. Der trænes efter et 12 ugers program, som gerne skulle resultere i, at løberne kan løbe 5 km. uden pause til foreningens ”Klovneløb” midt i juni.

Den 18. marts havde Vester Hornum Løberne inviteret til deres årlige Forårsløb. På forhånd var 91 løbere tilmeldt løbet. Selvom man vågnede op til et let snedækket landskab, så kom der alligevel 33 eftertilmeldinger mere på dagen. Og inden de første løbere skulle sendes af sted kl. 10 var solen også stået op.  Løberne kunne vælge mellem fem forskellige distancer fra 5,3 - 42,2 km. En af de ting som Vester Hornum Løberne reklamer med er deres gode depot. Heller ikke denne gang blev deltagerne skuffede. 11 forskellige slags kage og boller, samt frugt, chips og slik var nogen af de ting, som man kunne hygge sig med i depotet. Nok skal man løbe og have motion, men hygge og det sociale er én ting, som man sætter meget højt hos Vester Hornum Løberne. 

I torsdags var der foredrag ”Optimer dit løb” i Vester Hornum Hallen. Vester Hornum Løberne havde inviteret løbecoach David Møller fra Aalborg til at komme og fortælle om hvilke skader man kan risikere at pådrage sig ved løbe, og hvordan man undgår skader. Efter den teoretisk gennemgang, var der mulighed for at afprøve teorien i praksis, da alle 46 deltagere under David Møllers kyndige vejledning, fik mulighed for at selv at prøve forskellige øvelser i hallen. Aftenen afsluttede med hyggeligt løbesnak over en kop kaffe og kage.

I dag deltog fire Vester Hornum Løbere på løbertrænerkursus hos DGI i Aalborg. Et kursus med både teori og praktik. Der var rig mulighed for at dele gode løbeerfaringer med løbere fra andre klubber, så det var fire meget motiverede løbere, der trætte søndag aften kom hjem efter en lang dag i Nordkraft.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner