Gymnaster sprang ud i forårsopvisninger – SE BILLEDER OG VIDEOER HER

FARSØ: Ligesom udenfor, var der samme forårsstemning at spore indenfor i Dronning Ingrid Hallerne her i weekenden, hvor opvisningshallen over tre dage, lagde gulv til mange gymnasters forårsopvisninger. 

Som en fast tradition lægger Dronning Ingrid Hallerne opvisningsgulv til den ene af DGI Nordjyllands to gymnastik forårsopvisninger i Himmerland. I Farsø var det de tre lokale gymnastikforeninger fra Vester Hornum, Ullits og Aars, som DGI Nordjylland havde allieret sig med som praktiske arrangører.

2.800 gymnaster fordelt på 47 hold fra egnens gymnastikforeninger og efterskoler samt DGI Nordjyllands landsdelshold for aspiranter, ungdom og repræsentanter, mødte fredag og lørdag frem til et omfattende program, hvor tætpakkede parkeringspladser og siddepladser også vidnede om den store interesse fra publikums side. 

Omkring 3.300 personer enten deltog eller overværende gymnastikopvisningen i Dronning Ingrid Hallerne. Dermed kunne talstærke og taktfaste klapsalver fra tilskuerpladserne, give udøverne på gulvet en selvsikkerhed til at yde sit bedste – også selvom det måske var første gang man stod overfor et større publikum.

 

Vesterbølle Efterskoles elever kan godt lide at optræde med noget utraditionelt ved forårsopvisningen i Farsø. Også denne gang. Her optræder de med sang, stomp og gymnastik. 

 

Her er det drengene med parcour.

Spring skal der til og det kunne Vester Hornum Gymnastikforenings unge gymnaster på holdet Spring og tummel levere på DGI forårsopvisningen i Dr. Ingrid Hallerne. 

Søndag eftermiddag var det Farsø Gymnastikforenings tur til at sende 6 af sine hold på opvisningsgulvet i Dronning Ingrid Hallerne til sin egen forårsopvisning. Hertil kom gæsteoptrædener fra de to DGI Vesthimmerlands Landsdelsjuniorhold.

Igen var tilskuerrækkerne fyldt med forventningsfulde forældre og bedsteforældre, der var vidne til en flot opvisning indenfor gymnastikkens genrer, hvad enten det var synkrone rytmeserier eller halsbrækkende saltomortaler. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: