FARSØ: FUIK’s Venner har i 2016 udtrukket 12 heldige vindere af Klublotto.

Jens Røschmann fra FUIK’s Venner fortæller, at man i 2016 har haft 162 klublotto indehavere, hvoraf altså de 12 er blevet udtrukket som vindere har fået tildelt gavekort til Farsø Handelsstandsforenings butikker.

I årets sidste klublottoudtrækning blev Søren Virenfeldt udtrukket som den ene ud af tre vindere. De øvrige to er Niels Frede Berthelsen og Bjørn Jakobsen.

Nu har FUIK’s Venner taget fat på Klublotto 2017 og er i fuld gang med at sælge lodder.

- Vi håber, at endnu flere vil tegne klublotto i år. Og for hjælpe på vej vil FUIK’s Venners formand Poul Poulsen med jævne mellemrum møde op på Farsø Stadion eller i FUIK’s klublokale for at sælge lodder, fortæller Jens Røschmann.

Desuden er der sendt en opkrævning ud til dem, der tidligere har deltaget i klublotto i håb om gentegning.

 

- Vores mål er at komme op på 200 solgte klublodder i 2017, siger Jens Røschmann, og minder om at pengene ubeskåret går til FUIK’s ungdomsafdeling.

 Ud over klublodder havde FUIK’s Venner op til jul en ny aktivitet, nemlig salg af juletræer fra p-pladsen bag Tøjeksperten. Ud over et godt og billigt træ vandt to købere også et klublottolod for 2017. De to er Svend Pedersen(på billedet til venstre, der her afhenter sit lod hos Jens Røschmann )og Erik Wolff, der nu har chancen for at vinde gavekort i FUIK’s Venners klublotto.     

 

e-max.it: your social media marketing partner