Succesfuld weekend for U7 og U8 piger

FARSØ: I denne weekend blev der afholdt Jutlander Bank Cup i fodbold, hvor næsten alle FUIK’s ungdomshold deltog.

FUIK’s U7 piger drog begejstret afsted, spændingen steg, for hvordan mon pigerne vil klare sig i år?. Pigerne er vant til at spille mod drenge og ældre piger, men denne gang var de så heldige, at de var tilmeldt en pige række i deres egen alder. Pigerne skulle møde Aalborg KFUM 2 i første kamp – som altid var FUIK ude af starthullerne hurtigt, og inden længe var de foran og kampen sluttede 3-1. Næste kamp var mod Aalborg KFUM 1, her havde pigerne fået blod på tanden, og de kunne se al det hårde slid på træningsbanen havde båret frugt. De slog Aalborg 3-0 og der var aldrig tvivl om kampens vinder. Sidste kamp var mod værterne Løgstør, her brilierede hele holdet og slog resultatet fast med en 6-1 sejr. Pigerne var ellevilde og var nu klar over at guldet var hjemme.

Træner Camilla Haldrup fortæller: Vi havde helt styr på vores taktik, vi ved det er med at være hurtig og konsekvent ved målet. Et lille puf eller spark over benet bekymrer os ikke. Vi er vant til det, når vi træner med ældre piger og drenge, det var helt klart til vores fordel i dag.

Med guldet om halsen og en bowlingtur vundet, var det stolte piger og forældre der lørdag tog hjem fra Løgstør.

Sølv og bronze til U8 piger
Træner teamet drog søndag igen afsted til Løgstør. Denne gang var det med U8 pigerne.

– Det bliver spændende at de hvordan det vil gå, lød det fra træner Rikke Nymark, forud for kampene. Vi har to hold tilmeldte, som er lige stærke, så jeg ved de vil give alt i sig.

Farsø 1 skulle spille første kamp mod Løgstør. Her mødte de et næsten jævnbyrdigt Løgstør mandskab, inden Farsø tog stikket hjem med 1-0. Farsø 2 var oppe imod Aars i første kamp, her fik Farsø kamp til stregen og måtte indkassere et nederlag på 6-3. I kampen herefter skulle Farsø 1 møde Aars, de måtte også tage til takke med et nederlag, denne gang på 1-4. Farsø 2 gik i gang med deres sidste kamp inden mødet med det andet Farsø hold. De skulle møde Løgstør, Farsø 2 gav alt hvad de havde i sig og slog dem 1-0. Så var der kun en kamp tilbage, Farsø mod Farsø. Alle spillerne vidste det nu var en kamp om 2. pladsen. Alle pigerne var tændte og gjorde alt hvad de kunne for at hive en sejr hjem. Slut resultatet blev 0-0, og det var nu op til dommer bordet at udregne hvem der fik 2. pladsen. Farsø 2 fik 2. pladsen efter flest scorede mål, og Farsø 1 måtte tage til takke med 3. pladsen. Pigerne var dog ved højt humør efter dagens strabadser og alle stolte over deres medaljer.

 Trænerteamet, Rikke Nymark og Camilla Haldrup er glade og stolte over weekendens resultater.

– Vi går hjem med oprejst pande og vil træne endnu hårdere for endnu bedre resultater næste år, hvis det kan lade sig gøre. En 1., 2. og 3. plads er bestemt godkendt, siger de stolte trænere. 

U8 piger: fra venstre stående træner Camilla Haldrup, Elsa, Karla, Thea, Nana, Riona, træner Rikke Nymark. Isabella, Julia, Nynne. Naja og Nanna. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: