VESTHIMMERLAND: Volleypigerne fra Vesthimmerlands Gymnasium & Hf er blandt landets bedste elleve gymnasiehold og skal til DM.

I 2015 var Vesthimmerlands Gymnasium & Hf vært for DM i gymnasievolley, og her imponerede værtsskolens piger med at blive nr. 4 i landet.

Sidste år glippede DM-kvalifikationen i afgørende kamp ved kvalifikationsstævnet, da pigerne tabte til Lemvig Gymnasium.

Nu er pigerne tilbage på toppen, da de vandt samtlige kampe i to sæt ved kvalifikationsstævnet, der blev afholdt på Aalborghus forleden. Det indebar en suveræn revanchesejr mod Lemvig.

DM finalen i starten af marts afholdes på Thisted Gymnasium, og de dygtige piger er indstillet på at yde en flot indsats, og så må det ses, hvor langt det rækker. Da det kun er landets 11 bedste gymnasiepigehold, som har kvalificeret sig til DM, kan man konkludere, at volleypigerne fra Vesthimmerlands Gymnasium & Hf allerede er blandt de bedste gymnasiehold i Danmark.

Drengene fra Vesthimmerlands Gymnasium & Hf gjorde det også flot, og det blev til en 2. plads ved kvalifikationsstævnet, da de tabte den afgørende kamp til Thisted.

e-max.it: your social media marketing partner