Politirapporten
Fra mandag 10. februar – søndag 16. februar 

MANDAG:
Nummerplader stjålet
GEDSTED: Natten til mandag blev et sæt nummerplader stjålet fra en Citroën Berlingo, der stod parkeret hos Ole Auto.

TIRSDAG:
Campingvogn udsat for hærværk

BORREGÅRD: På Trendvej blev døren blevet brudt op til en campingvogn. Inventar i vognen er blevet ødelagt.

ONSDAG:
Indbrud i klubhus
VOGNSILD: I tidsrummet mellem søndag og onsdag blev der begået indbrud i Vognsild Idræts- og Boldklubs klubhus på Overvej. Et vindue blev brudt op, og flere indvendige døre  sparket op. Intet er stjålet.

Indbrud i børnehave
FARSØ: Imellem tirsdag og onsdag blev der begået indbrud i Børnehaven Valhalla på Baldersvej. En stige blev benyttet til at bryde et vindue op på 1. sal. Fra stedet blev der bl.a. stjålet penge, en gaveæske og diverse andre effekter.
 

Indbrud i genbrugsbutik
FARSØ: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 17.00 og onsdag kl. 08.00 var Røde Kors butikken i Nørregade udsat for indbrud. Tyve fik adgang til huset ved at bryde en nøgleboks op.
Fra butikken er der stjålet kontanter. Tyven forlod gerningsstedet gennem en personaledør.
 

Tyveri fra varebil
RISGÅRDE; I tidsrummet mellem tirsdag og onsdag blev der stjålet et batteri, noget værktøj og nummerplader fra en hvid Fiat Ducato varebil. Nummerpladernes reg. nr. er BS 42 473. 

Elværktøj stjålet fra hus
OVERLADE: I tidsrummet fra kl. 08.00 tirsdag og onsdag kl. 13.40 blev der begået indbrud i et hus på Skolegade. Der blev knust en rude i et kældervindue for at komme ind. Der blev stjålet forskelligt Dewalt elværktøj og en rotationslaser,  

Indbrud i hus
HYLLEBJERG: I tidsrummet mellem kl. 14.45 og 16.50 blev der begået indbrud i et hus på Boltrupvej. En rude blev knust i en bagdør, og fra stedet er der stjålet et tv, en playstation 4, en soundbar, en tv-boks og vaser af mærkerne Kähler og Lyngby samt diverse andet indbo.  

TORSDAG:
Postkasse sprængt
OVERLADE: Kl. 18.30 blev en postkasse på Padkærvej sprængt i luften.  

FREDAG:
Arbejdsmaskiner fik stjålet diesel
FARSØ: I tidsrummet mellem torsdag kl. 16.00 og fredag kl. 06.00 blev der stjålet ca. 100 l. dieselolie fra tre arbejdsmaskiner på Fabriksvej.  

Gæst anmeldte vold på værtshus
FARSØ: Kl.00.58 natten til søndag anmeldte en 40 årig gæst på Cafe 14 at han var blevet udsat for vold på stedet. Det skete ved at en anden gæst, en 36-årig mand, gav ham et kraftigt skub i brystet med to hænder.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:   

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448   

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.   

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.
 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner