Politirapporten
Fra mandag 7. oktober – søndag 13. oktober

 

MANDAG:
Minilæsser stjålet
OVERLADE: I løbet af weekenden blev en orange minilæsser af mærket Case CX 18 stjålet fra Vægerhøjvej. Maskinen tilhører virksomheden Nordkabel der også fik stjålet en  Ifor Williams trailer med reg.nr. MZ 63 55. Traileren er sandsynligvis brugt til at fragte Minilæsseren.   

To indbrud på Torupvej
FARSØ: I tidsrummet mellem 05.45 og 13.00 blev der begået indbrud hos en ejendom på Torupvej. Tyven kom ind via hoveddøren. Der er stjålet forskellige smykker bl.a. en blå halskæde med et guldvedhæng. 

Også en nabo på Torupvej blev udsat for indbrud i tidsrummet mellem kl. kl. 08.00 og 17.00. En terrassedør blev brudt op Det er ikke opgjort hvad der er stjålet. 

Indbrud på Fredbjergvej
FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 10.00 og 14.00 blev der begået indbrud i et stuehus på Fredbjergvej. Et vindue er brudt op med et koben for at komme ind. Huset er gennemrodet men intet tilsyneladende stjålet.  

TORSDAG:
Spirituskørsel
GEDSTED: Kl. 09.40 blev en 53-årig mandlig bilist fra Lemvig området standset på Viborgvej. Et hurtigt tjek viste, at mandens promille lå over det tilladte, og han blev anholdt. 

LØRDAG:
Slagsmål på Bodega

GEDSTED: Sent lørdag aften opstod der slagsmål mellem to personer på Onkels Bodega. Slagsmålet var dog opløst da Politiet ankom til stedet.
 

Mand truede med luftgevær
FARSØ: Kl. 23.48 indfandt en 28-årig mand sig i Cafe 14 med et luftgevær som han fremsatte dødstrusler med mod andre personer på cafeen. Politiet anholdte manden.
 

SØNDAG:
Færdselsuheld

VESTRUP: En 29-årig mand fra Sønderjylland kørte i grøften på Svoldrupvej. Manden blev testet positiv for narko og havde ikke kørekort. Det skulle også vise sig at nummerpladerne på bilen var stjålet, og bilen var uindregistreret,

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:   

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  
 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.
 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner