Politirapporten
Fra mandag 25. november – søndag 1. december

TIRSDAG:
Videoovervågning fældede tyv
VESTER HORNUM: Natten til mandag blev der begået indbrud i Vester Hornum IF’s klubhus på Hovedgaden. Herfra blev det stjålet fire kasser Mokai. Det tyven ikke vidste var at der var videoovervågning på stedet. Det fældede tyven, som viste sig at være en lokal 40-årig mand, der bor lige i nærheden. Han blev således tirsdag anholdt af Politiet sigtet for indbrud og tyveri. De fire kasser Mokai befandt sig på hans bopæl.

Indbrud i varebil
FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 17.00 og 22.00 blev der begået indbrud i en Peugeot Boxer varebil, der stod parkeret på Hejrevej.  Fra bilen blev der stjålet forskelligt værktøj.

Tobaksvarer stjålet fra Dagli’ Brugs
GEDSTED: Kl. 05.33 blev der begået indbrud i Dagli’ Brugsen. For at komme ind blev en låsecylinder vredet ud. Fra butikken forsvandt det tobaksvarer. Politiet efterforsker ud fra butikkens videoovervågning.  

TORSDAG:
Bombetrussel mod Vesthimmerlands Gymnasium
AARS: Nordjyllands Politi modtog torsdag morgen anmeldelse om to trusler, der var rettet mod to nordjyske gymnasier.Der var tale om bombetrusler mod Dronning Gymnasium og Vesthimmerlands Gymnasium & Hf, og de var afsendt via e-mail til skolerne. Politiet var til stede på begge gymnasier for at gennemgå dem, ligesom den mobile politistation har var til stede for at skabe tryghed. Det er efter vores undersøgelser intet, der tyder på, at der er tale om reelle trusler, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Poul Severinsen, der oplyser, at politiets vurdering også sker på baggrund af den seneste tids grundløse trusler via AULA. Politiet efterforsker it-sporet af de afsendte e-mail. Undervisningen blev senere på dagen genoptaget på begge skoler.

Brand i hus  
RANUM: Kl. 14.07 udbrød der brand i et hus på Mosesvinget. Der blev slået alarm og det lykkedes hurtigt brandvæsenet at slukke branden. 

SØNDAG:
Spirituskørsel
LL. BINDERUP: Kl. 02.22 natten til søndag standede en patrulje en 41-årig kvinde fra Aalestrup i krydset Viborgvej/Skovvej. Hun blev sigtet for  spirituskørsel.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:   

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  
 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.
 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.
 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner