Politirapporten
Fra mandag 8. oktober – søndag 14. oktober

 

MANDAG:
Indbrud i udhus
FLEJSBORG: Søndag blev der begået indbrud i udhus på Hobrovej. Herfra er der stjålet en buskrydder ligesom der blev stålet madvarer fra en fryser der stod samme sted.

 

Tricktyveri i genbrugsbutik
STRANDBY: Søndag kl. 13.20 trådte to østeuropæisk udseende kvinder og en pige på ca. 2 år ind Lindas Garn og Genbrug. De købte for 70 kr. og ville også købe en jakke til 30 kroner, men de havde ikke penge nok og blev derfor bedt om at lægge jakken tilbage. Kort efter var både jakke og kvinderne forsvundet fra butikken, men overvågningsbilleder afslører, at den ene kvinde stjal jakken. Der skal også være byttet rundt på prismærkerne, idet jakken oprindelig var prissat til 125. Kvinderne havde langt sort hår. Den ene var 20-23 år og spinkel, den anden 25-27 år og kraftig af bygning, oplyser politiet.

 

Lastbiler tappet for dieselolie
OVERLADE: I tidsrummet mellem søndag eftermiddag og mandag morgen blev der fra en række parkerede lastbiler på en p-plads ved Munksjørupvej stjålet 200 liter dieselolie

 

TIRSDAG:
Træpiller stjålet
SØNDERLADE: I tidsrummet mellem søndag og tirsdag blev der stjålet en palle med 8 mm træpiller fra en ejendom på Munkholmvej. Poserne er mærket DLG. Pillerne stod i udhus, hvor et vindue blev brudt op for at komme ind. Fra udhuset blev der også stjålet to 12 volts vandpumper af mærket SHURflo

Endnu et træpille tyveri
FLEJSBORG: Også en ejendom på Vester Hornumvej har været udsat for tyveri af træpiller. Det skete i tidsrummet mellem mandag og onsdag. Der blev stjålet en palle med 33 sække træpiller med 16 kilo i hver af mærket Varga. Pallen stod udendørs ved huset.

TORSDAG:
Hus gennemrodet ved indbrud
FARSØ: I tidsrummet mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen blev der begået indbrud i et hus på Tranevej. En terrassedør blev brudt op for at komme ind. Huset blev gennemrodet men der blev tilsyneladende ikke stjålet noget.

 

Bådtrailer stjålet
RØNBJERG: I tidsrummet mellem søndag og torsdag blev en bådtrailer stjålet fra Rønbjerg Havn. Trailerens regnr. er AD 64 70.

 

FREDAG:
A13 var spærret efter uheld
AALESTRUP: Et uheld kl. 06.39 fredag morgen trafikale problemer på hovedvej A13 ved Aalestrup. En varebil kørte ind i en personbil. Den ene af bilisterne klagede over rygsmerter, og derfor måtte den ene bils tag klippes af, så personen kunne komme ud. De to bilister - en 19-årig mand i varebilen og en 40-årig mand i personbilen, blev kørt til Aalborg Universitetshospital til et tjek, men skulle ikke være kommet noget alvorligt til ved det voldsomme sammenstød.

Efter uheldet var hovedvejen spærret i knap en time mellem frakørslen mod Torup og frakørslen mod Simested.

 

Indbrud efter våbenskab
NYRUP: Fredag formiddag viste overvågningsbilleder to tyve i færd med at bryde ind på en ejendom på Nyrupvej. Her stjal de et våbenskab, der indeholdt en riffel, et jagtgevær og ammunition til de to våben. Tyvene kom ind ved at bryde et soveværelsesvindue op.

 

Indbrud i hus
FARSØ: I tidsrummet mellem lørdag og fredag blev der via et køkkenvindue begået indbrud i hus på Stationsvej.  Der blev bl.a. stjålet et fladskærms-tv, en Louis Poulsen-lampe, seks 7'er stole og en Macbook.

 

LØRDAG:
Designer møbler stjålet fra sommerhus
TREND: I tidsrummet fra 1-13. oktober blev der begået indbrud i et sommerhus på Agathesvej. Tyven er kommet ind via et soveværelsesvindue.  Der blev stjålet to Wegner stole med brunt stof, et Wegner sofabord og en Wegner sofa i lyst egetræ. Der er også stjålet en trebenet Wegner spisebordstol.


 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448

 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner