Politirapporten 
Fra mandag 16. april – søndag 22. april

MANDAG:
Tyveri fra bil
STRANDBY: En uaflåst bil parkeret på Farsøvej har fået stjålet GPS-udstyr af mærket TomTom. 

Brænde stjålet
ILLERIS: Et større mængde brænde, nærmere bestemt  260 kubikmeter er fjernet fra Hestbækvej i Illeris Plantage. Tyveriet er sket over en periode .Brændet har en værdi på kr. 30.000.

ONSDAG:
17-årig smed 2,5 gram hash

FARSØ: Onsdag aften stoppede en politipatrulje en bil i Farsø, hvorefter en passager kastede en klump hash på 2,5 gram ud af bilvinduet. Fyren, som er 17 år og fra lokalområdet blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

FREDAG:
Dagsomsætningen stjålet fra værtshus
FARSØ: Natten til fredag fik Cafe 14 i Søndergade besøg af ubudne gæster. Indbrudstyvene tog et havemøbel og smadrede ruden ind til caféen. De gik målrettet efter kasseapparatet, der blev brudt op og omkring kr. 7.500 blev stjålet. derfra. Anmelder af indbruddet, der bor ovenpå caféen, forsøgte at råbe gerningsmændene an, men blev skubbet omkuld af dem, da de forlod stedet. 

Svejseanlæg fjernet fra værksted
GLERUP: Fra en ejendom på Glerupvej 125 er der stjålet et svejseanlæg af mærket Migatronic. Anlægget har en værdi på kr. 25.000. Tyven er kommet ind på værkstedet ved at bryde en hængelås op.

LØRDAG:
Kørte galt og endte på taget
GATTEN: Tidlig lørdag morgen skete der et færdselsuheld på Aggersundvej. En 22-årige kørte med sin bil i grøften i højre side af vejen, hvorefter bilen trillede rundt på taget. Manden kravlede selv ud af bilen hvorefter han faldt bevidstløs om ved bilen. Kl. 06.33 ankom ambulance og lægehelikopter til stedet. Helikopteren blev der dog ikke brug for, idet den 22-årige blev kørt på traumecenteret på Aalborg Sygehus i ambulancen. Han var ikke i livsfare. Politiet har en mistanke om, at den 22-årige formentlig var faldet i søvn bag rattet da han var påvirket af alkohol. Manden selv påstår dog at der var en anden med i bilen som førte den. Der blev derfor både taget en blodprøve af manden for at fastslå om han var spirituspåvirket. Samtidig blev der lavet nogle tekniske undersøgelser for at fastslå om der var andre i bilen på ulykkestidspunktet.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider: 
Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket. 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner