Politirapporten

Fra mandag 15. juni – søndag 21. juni

MANDAG:
Spritbilist anholdt
TREND: Kl. 01.07 standsede Politiet en bilist på Gunderupvej. Det var en 59-årig mand fra lokalområdet, der viste sig at køre spirituskørsel. Han blev anholdt.

TORSDAG:
Ung mand førte bil uden førerret
RANUM: Kl. 12.45 standsede Politiet en 22-årig lokal mand på Vestergade. Manden førte bil uden førerret, d.v.s. han har ikke erhvervet kørekort. Han vil nu få en bøde.  

Betjente overfaldet på asylcenter
RANUM: Torsdag aften blev to betjente fra Nordjyllands Politi overfaldet i forbindelse med en tvangsfjernelse, der fandt sted på asylcenteret i Ranum. Overfaldet sker i forbindelse med, at betjentene assisterer kommunens familieafdeling, da en 15-årig pige skal tvangsfjernes. Det reagerer pigens to brødre, der er 17 og 21 år gamle på.  Den ene betjent bliver slået i ansigtet med 4-5 knytnæveslag, mens den anden betjent bliver udsat for kvælertag og forsøgt væltet omkuld. Der blev tilkaldt forstærkning til stedet, og det lykkedes af få anholdt de to brødre.

FREDAG:
Indbrud i sommerhus
SØTTRUP: I tidsrummet mellem tirsdag og fredag blev et vindue til et køkken i et sommerhus på Blåbærvej brudt op med et koben. Tyven har været rundt i huset og har stjålet et fladskærms-tv af mærket Phillips, et tastatur og 10 dåser cola. Tyven har forladt huset af gennem hoveddøren.

Dyrt indbrud i bil
VESTER HORNUM: I tidsrummet mellem torsdag og fredag blev der begået indbrud i en bil der stod parkeret på Hovedgaden. Et bagvindue blev knust og fra bilen blev der afmonteret et dyrt multifunktionsrat og en navigation til en samlet værdi af kr. 100.000.

Dieselolie stjålet
FLEJSBORG: I tidsrummet mellem torsdag og fredag blev der stjålet 100 l. dieselolie fra et udhus på Gattenvej.

Passat stjålet og fundet igen
FANDRUP: I løbet af fredag blev der stjålet en sort VW Passat fra Mølhøjvej. Bilen er dog efterfølgende blevet fundet igen. Den blev fundet på Rødhusvej i Rødhus.

SØNDAG:
Smykker og frysepizzaer stjålet
RANUM: I tidsrummet mellem lørdag kl. 04.00 og søndag kl. 12.00 blev et vindue brudt op til et hus på Vesterled. Der er stjålet et smykkeskrin, 3 frysepizzaer og nogle dåser Tempt.

Indbrud i lejlighed
FARSØ: I løbet af weekenden blev der begået indbrud i en lejlighed på Nørregade. Der blev stjålet en metaldåse med mønter og en cigaræske, hvor indholdet ikke er nærmere beskrevet.  

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner