Politirapporten
Fra mandag 23. marts – søndag 29. marts 

TIRSDAG:
Håndværkere på arbejde
FARSØ: Tirsdag aften modtog Politiet to anmeldelser i forbindelse med aktivitet i Café 14 i Søndergade. De to anmeldelser gik på, at caféen overtrådte forbuddet mod at have åbent i forbindelse med Covid 19. Derfor sendte Politiet en patrulje, som kunne konstatere, at det blot drejede sig om at nogle af stedets medarbejdere var i færd med at reparere ventilationsanlægget. 

Jernstang ramte mand i hovedet
BORREGÅRD: Da en 60-årig medarbejder fra Vesthimmerlands Forsyning var i færd med at knuse noget jern, knækkede en jernstand og ramte manden i hovedet. Manden slap med en mindre bule i hovedet, men sagen er anmeldt til Arbejdstilsynet. Arbejdsulykken skete på Trendvej.  

ONSDAG:
Indbrudsbølge på Golfsvinget
GATTEN: Nærmest dagligt siden weekenden har Politiet modtaget anmeldelser på indbrud i golfhuse på Golfsvinget efterhånden som ejerne er ankommet til deres huse.
Tyvene er gået efter designermøbler og elektronik.
 

Måske videoovervågning kan afsløre tyve
Kl. 01.47, natten til onsdag blev der brudt en terrassedør op til endnu et hus på Golfsvinget og på videoovervågning kan man se to personer stjæle flere ting. Blandt andet et 65 tommer LG-tv, musikanlæg af mærket Sonos, en Georg Jensen lysestage, et Apple-TV og en Holmegaard skål. Af videoovervågningen kan man se, at den ene gerningsmand er en mand på 25-30 år, omkring 178-180 cm. høj, almindelig af bygning, hvid i huden og dansktalende. Han har elefanthue på, en sort softshelljakke, kakifarvede bukser og sorte tennissko med hvid bund. Den anden beskrives som 20-25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid og dansktalende. Også han var iført en elefanthue samt en sort hættetrøje med hvid og rød skrift på hætten. Han havde en grå jakke på med sort overdel og sort ned langs ærmerne, sorte jeans og sorte sko. 

Det gik også ud over nabohuset. Her blev en terrassedør brudt op og alt gennemrodet. Her blev der stjålet et tv, en Enigma lampe og B&O-højtalere.  

TORSDAG:
Hærværk mod ubeboet hus
ULLITS: Et ubeboet hus på Nibevej har været udsat for hærværk. Der er smadret tre-fire vinduer i huset. Det er det andet hærværk mod huset indenfor kort tid. 

Larm fra fartgale scootere
FARSØ: Torsdag aften modtog Politiet en anmeldelse om unge mennesker, der kørte rundt på ulovlige larmende scootere i Farsø. Meldingen lød på seks scootere, men da Politiet ankom scooterkørerne forsvundet. Fra Politiet lyder det, at de kommer til at holde øje med de unge, da flere patruljer kommer til at lægge vejen omkring Farsø.  

Endnu et indbrud på Golfsvinget
GATTEN: Endnu et hus på Golfsvinget har været udsat for indbrud. Det er sket i tidsrummet onsdag kl. 12.00 og torsdag kl. 16.15. Et vindue er brækket op og fra huset er der stjålet en lille PH lampe i messing.  

FREDAG:
Spirituskørsel
ALSTRUP: Fredag eftermiddag blev en 55-årig mand fra Skiveegnen standset af Politiet på Viborgvej. Det viste sig at han kørte spirituskørsel.  

LØRDAG:
Elværktøj stjålet ved indbrud
RANUM: I tidsrummet mellem fredag kl. 20.00 og lørdag kl. 11.30 blev der begået indbrud i en garage på Søndergade. En hængelås blev brudt op og der blev stjålet en del elværktøj af mærket Makita: en rundsav, en kap/geringsav, en hækkelipper, en boremaskine og to batterier. Desuden blev der stjålet en motorsav af mærket Echo.

Gylle løb ud efter påkørsel
RØNBJERG: Lørdag aften kl. 20.04 rykkede Beredskabet ud til en gylleforurening på Rønbjergvej. 60 kubikmeter gylle løb ud efter påkørsel af buffertank. Det var lokal maskinstation der var på opgaven med at tømme tanken, da påkørslen forårsagede hul i den 100 kubikmeter store tank. Gyllen strømmede ud på en mark og en nærliggende vejgrøft, men personalet fra maskinstationen gjorde selv en stor indsats med en rendegraver for at inddæmme gyllen, så skaden blev begrænset og gyllen kunne suges op med en slamsuger.
 

SØNDAG:
Troede æresport opsættere var tyve
HVALPSUND: Omkring midnat observerede en sommerhusejer på Spættevej at flere biler med slukkede lygter ankom til vejen. Kl. 00.35 tilkaldte han Politiet, da han havde mistanke om at der var optræk til indbrud. Politiet kunne dog ved deres ankomst konstatere at personerne i de tre biler var i gang med at opsætte en æresport til ære for nogle sommerhusbeboere.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:   

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  
 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  
 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.
 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner