Politirapporten
Fra mandag 6. januar – søndag 12. januar

 

MANDAG:
Nummerplader stjålet fra Corolla
FARSØ: I tidsrummet mellem søndag aften og mandag kl. 11.00 blev et sæt nummerpladser stjålet fra en Toyota Corolla, der stod parkeret i Søndergade. Pladernes reg. nr. er CN 68 898.

 

ONSDAG:
Indbrud gennem åbent vindue
OVERLADE: I tidsrummet mellem kl. 09.00 og 16.00 gav et åbent vindue i et hus på en adresse på Borregårdsvej en tyv adgang. Der blev stjålet et guldarmbånd, to herreure og en græsslåmaskine af mærket Alko.

TORSDAG:
Sølvarmbånd stjålet ved indbrud
KNUDSTRUP: I tidsrummet mellem kl. 08.00 og 22.50 blev en landejendom på Sognevejen udsat for et indbrud. Et vindue blev opbrudt og der blev stjålet et sølvarmbånd.

 

Indbrud i lagerhal
FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 18.30 og 21.00  blev en dør til en lagerhal hos en autoophugger på Nibevej sparket op. Det er ikke opgjort hvad der er stjålet.

 

FREDAG:
Indbrud i golfhuse
GATTEN: I tidsrummet mellem den 15. november og 10. januar har to fritidshuse på Golfsvinget været udsat for indbrud. Begge steder blev en dørcylinder i hoveddøren brudt op. Det ene sted er stjålet en PH-lampe og et tæppe, mens et bakkebord og lampe er forsvundet fra det andet hus.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner