Politirapporten   
Fra mandag 14. september – søndag 20. september

MANDAG:
Spirituskørsel på knallert
VESTERBØLLE: Kl. 00.06 natten til søndag standsede Politiet en knallert på Sognevejen. Knallerten blev kørt af en 35 årig mand fra lokalområdet. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Brand i to traktorer
HVALPSUND/GEDSTED: Kl. 18.30 udbrød der brand i en traktor på Ovenskovvej. Brandvæsenet slukkede branden.

Senere mandag aften klokken 21.57 udbrød der brand i endnu en traktor. Det var på Nørgårdsvej nord ved Gedsted. Her blev branden slukket inden brandvæsenet nåede frem. 

TIRSDAG:
Firmabiler udsat for indbrud
VESTHIMMERLAND: Natten til tirsdag blev fem varevogne udsat for indbrud. Man formoder der er tale om de samme tyve, der er gået målrettet efter værktøjsudstyr.

I tidsrummet mellem mandag klokken 16.45 og tirsdag klokken 7 gik det først ud over en varebil af mærket Peugeot Boxer fra firmaet Norkabel A/S i Aars, der stod parkeret på Ranumvej i Vilsted. Fra denne bil blev der stjålet svejseudstyr til en værdi mellem 250.000 og 300.000 kr

I tidsrummet mellem mandag kl. 21.00 til tirsdag kl. 07.15 gik det ud over en varevogn af mærket Iveco parkeret på Vinkelvej j i Ranum Her blev der stjålet dyrt elværktøj af en værdi på 40.000 kr.

Også en hvid Renault varevogn parkeret på Valmuevej i Løgstør, har fået stjålet 20 stykker forskelligt elværktøj, samt trykluftsudstyr til en samlet værdi på omkring 50.000 kr. På Violvej i Løgstør er  fra en Nissan varevogn, stjålet elværktøj af mærket Makita og Dewalt til en samlet værdi på omkring 40.000 kr. Og endelig fra en Fiat Ducato varebil på Søndermarksvej i Løgstør blev der stjålet diverse former for elværktøj og en laser- og sømpistol. Her er værdien ikke opgjort.

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner