Politirapporten       
Fra mandag 15. februar – søndag 21. februar

ONSDAG:
Narkokørsel i Nørregade
FARSØ: En 28-årig mandlig bilist fra Aars blev standset af politiet i Nørregade. En test gav mistanke om, at han var påvirket af narko, og derfor blev han anholdt for at få udtaget en blodprøve til nærmere analyse.

Uden kørekort på Testrupvej
TESTRUP: En 23-årig mandlig bilist fra Randers blev standset i politi politikontrol på Testrupvej. Det viste sig at han ikke havde kørekort, hvilket han blev sigtet for.   

TORSDAG:
Indbrud i værksted
VESTER HORNUM: I tidsrummet mellem onsdag kl. 18.00 og torsdag kl. 07.00 blev der begået indbrud hos Vester Hornum Smede og VVS på Risevej. En bagdør til værkstedet blev sparket ind. Skabe og skuffer blev gennemrodet og fra kontoret blev der stjålet en pengekasse med kontanter 

Madlavning førte til brand
GEDSTED: En 59-årig husejer på Bakkevej glemte efter madlavningen at slukke en pande med stegefedt på et komfur. Det betød at der gik ild i fedtet. Flammerne spredte sig til emhætten og resten af køkkenet. Brandvæsenet blev alarmeret kl. 18.50. I første omgang var brandfolk fra Aalestrup kørt ud til branden, men ret hurtigt blev der tilkaldt forstærkning fra stationen i Farsø. Det skyldtes at man var bange for at branden havde bredt sig i ventilationen og videre op i tagkonstruktionen. Det var dog ikke tilfældet, men flammer, røg  og vand har påført huset store skader. Husejeren er efterfølgende sigtet for at overtræde beredskabsloven for at have udvist manglende forsigtighed.

LØRDAG:
Brand på ubeboet ejendom

FJELSØ: Natten til lørdag rykkede brandvæsenet ud til en brand på en ubeboet ejendom på Fjelsøvej. Det var en forbipasserende der slog alarm, da der var tydelig brand på stedet. Stuehuset og garagen på stedet blev voldsomt skadet af branden, mens det lykkedes at holde de øvrige bygninger på ejendommen fri fra flammerne. Det var først brandfolk fra stationen i Aalestrup de rykkede ud, men de måtte tilkalde assistance fra stationen i Aars.Branden var først færdigslukket kl. 05.45 lørdag morgen.

FREDAG:
Isfiskere sendt væk fra sø
VILSTED: Kl. 8.15 blev et par isfiskere som befandt sig omtrent 500 meter ude på Vilsted Sø, kontaktet af politiet. Beskeden lød at det er ulovligt at opholde sig på søen, og de blev bedt om at gå på land

SØNDAG:
Mand bortvist fra toilet
LØGSTØR: Søndag eftermiddag rykkede Politiet ud til Rønbjerg Havn efter et tip om, at en mand var flyttet fast ind på toilettet. Det drejede sig om en 36-årig med ukendt adresse. Om manden decideret var flyttet ind, er uafklaret, men han blev bortvist af Politiet

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner