Politirapporten       
Fra mandag 9. november – søndag 15. november

MANDAG:
Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer
FARSØ: Lørdag opsøgte Politiet en adresse på Tværvej. Her blev en 18-årig mand sigtet for at være i besiddelse af 1 gram hash, og en 26-årig mand for besiddelse af 8 gram hash og en joint.

83-årig fik træ ned over sig
ERTEBØLLE: En 83-årig mand fik et træ ned over sig, da han var i færd med at fælde det. Ulykken skete mandag middag på Kerneøksevej. Der blev ringet 112 og en nabo kom ilende til med en donkraft og fik træet løftet. Manden blev med helikopter fløjet til Skejby Sygehus. Her blev han behandlet for en punkteret lunge og herefter meldt i stabil tilstand.

Indbrud på landejendom
SJØRUP: Mandag eftermiddag blev en terrassedør brudt op til en ejendom på Farsøvej. Fra ejendommen blev der fjernet en 65’  fladskærm af mærket Phillips, en Playstation 4, Skyline højtalere samt en bærbar Asus pc.

ONSDAG:
Drengegruppe spredte uro
FARSØ: Onsdag aften skabte fire-fem drenge i alderen 12 til 16 år uro i Farsø midtby.  Ifølge Politiet antastede de nogle gående og råbte højt.

TORSDAG:
Drenge stoppet i hærværk

FARSØ: Kl. 17.30 kastede fem drenge fra børneasylcenteret i Østrup ting efter en passerende bil ved Aldi på Holmevej. Politiet fandt frem til de fem drenge, hvor de fire er 13-år og den femte 17 år.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner