Politirapporten
Fra mandag 12. juli til søndag 18. juli 2021

MANDAG:
Lastbil kilede sig fast på Aggersundbroen
AGGERSUND: Sidst på eftermiddagen påkørte en lastbil en af brohvælvningerne på Aggersundbroen og kilede sig fast. Det skabte kø på stedet. Det lykkedes dog chaufføren at komme fri igen ved egen hjælp.

Bilist ramte lygtepæl ved undvigemanøvre
AALESTRUP: Kl. 15.23 skete der et færdselsuheld på Vestergade. En 49-årig lokal mand undveg da en pige løb ud foran ham, i stedet ramlede bilen ind i en lygtepæl. Bilen kørte ved lav fart og derfor kom manden heller ikke til skade. Han var dog alligevel en tur omkring skadestuen. Til gengæld skete der skader på bilen.  

TIRSDAG:
Tyveri af nummerplade fra bil
AALESTRUP: I tidsrummet mellem søndag og tirsdag fik ejeren af en Skoda Fabia stjålet den ene nummerplade med reg. nr. BS 38 091. Det skete mens bilen holdt parkeret på Markdiget.

Bil blev beslaglagt
STRANDBY: kl. 16.55 standsede Politiet en personbil til kontrol på Vadgårdsvej. De gjorde da de kunne se, at ejeren af bilen, en 47-årig mand fra Herning, var frakendt kørekortet fem til 2022. Da det ikke var første gang manden kørte bil i frakendelsesperioden, blev bilen beslaglagt.

ONSDAG:
Påvirket mand på motorcykel standset
FARSØ: Kl. 13.10 standsede Politiet en 26-årig mand fra Farsø på på motorcykel på T.H. Eriksens Vej. Ud over at motorcyklen var uindregistreret, så havde manden heller ingen førerbevis til motorcyklen. En narkometertest viste desuden at han var påvirket af hash.

LØRDAG:
Råbte fuldemandsord eftter Politet
AALESTRUP: Lørdag eftermiddag kørte Politiet forbi to heste med hestevogn på Kirkevej. Vognens kusk, en 28-årig mand fra Aalestrup, begyndte at råbe fuldemandsord af Politiet og gestikulere. Da betjentene fik standset hestevognen, viste manden sig at være fuld og ude af stand til at føre køretøjet forsvarligt. Derfor blev han bedt om at blæse i alkometeret, der viste en promille noget over det tilladte. Herefter blev manden anholdt og taget med til blodprøve. Hestevogn og heste blev returneret til mandens bopæl af en bekendt.

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner