Politirapporten
Fra mandag 5. august – søndag 11. august

 

TIRSDAG:
Asylansøger gik amok
RANUM: Kl. 11.35 gik en nyankommet asylansøger til Ranum Asylcenter amok og knuste flere ruder i centerets receptionsbygning. Det er uvist, hvad der fik manden til at gå amok. Han er nu forflyttet til et andet asylcenter.   

 

Unge bortvist for høj musik
FARSØ: Ved 17-tiden blev Politiet tilkaldt til Stadion Allé. Her spillede en gruppe unge mennesker høj musik ved tennisbanerne. Politiet fik ved ankomsten kontakt til en del unge, hvoraf fem kommer fra et asylcenter. De unge mennesker blev bortvist fra stedet.

 

ONSDAG:
Bilist skønnet påvirket af stoffer
SØTTRUP: Kl. 09.51 standsede Politiet en 27-årig mand fra lokalområdet på Hornumvej. Mandens kørsel var mistænkelig og skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og taget med for at udtaget en blodprøve.

 

Knallert stjålet fra Farsø MC Center
FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 12.00 og 17.30 blev en knallert Derby Sinda, som stod parkeret udenfor Farsø MC Center i Nørregade, stjålet.

 

TORSDAG:
Stjal el-værktøj fra udhus

OVERLADE: I tidsrummet mellem onsdag og torsdag blev et vindue til et udhus på Korshøjvej aflistet. Fra udhuset blev der stjålet forskellig el-værktøj af mærket DeWalt. Der blev stjålet skruemaskiner, rundsav, stiksav, akkubatterier samt en rundsav

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  


Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.
 

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner