FARSØ: I torsdags gav Farsø med tændingen af julebelysningen i Farsø officielt tegn til at juleaktiviteter og julehandel i Farsø kunne begynde.

Tag fat på dine juleindkøb nu
Og allerede fra på fredag forstærkes julehandlen – og altså julegaveindkøbene i Farsøs butikker - først med Black Friday, fra kl. 07.00 til 21.00 og de efterfølgende to dage indtil kl. 15.00 med Black Weekend, hvor der bydes indenfor til julegaveindkøb.
 

Så gør derfor dine juleindkøb i Farsø i god tid med rabat og på en tryg måde. 

Handl de ”sorte” tilbud over 3 dage
Traditionelt er Black Friday den største julehandelsdag op til jul. Men om vi vil det eller ej, så spøger corona, og det harmonerer ikke med sammenstimlen og kø i butikkerne. 

Derfor kan de ”sorte tilbud” handles i Farsø over tre dage, fredag, lørdag og søndag med udvidet åbningstid.  Enkelte Farsø butikker er sågar allerede i gang og kører Black Week.

Formålet er at sprede handlerne - og dermed kunderne, over flere dage, således at kunderne kan handle i ro og mag og holde god afstand til hinanden i butikkerne. Det skal hertil tilføjes, at det ikke har indflydelse på de gode tilbud, de er stadig lige gode og fordelagtige.   
      

Bemærk også, at der er juleshow for børn med figuren Gråskæg på Centertorvet på søndag. Lørdag er snapse- og køkkenpigelauget fra Herregården Hessel på plads på Centertorvet med smagsprøver som sikkert er meget julelige.    

Se Black Friday og Black Weekend tilbuddene HER  

  

 

e-max.it: your social media marketing partner