VESTHIMMERLAND: Torsdag fik borgmester Per Bach Laursen og resten af byrådet den besked, at byrådsmedlem LiseLotte Lynge fra Dansk Folkeparti var smittet med corona.

Da kandidaterne i den seneste tid har været meget samlet til vælgermøder rundt omkring i kommunen, så har byrådets politikere solidarisk besluttet at indstille valgkampen indtil videre, oplyser borgmester Per Bach Laursen til P4 Nordjylland, fredag morgen.  

Selv har han været til samme vælgermøde som LiseLotte Lynge i tirsdags. En retvisende PCR-test for borgmesteren kan derfor først tages lørdag. Han vil spændt afvente resultatet for sig selv og sine medkandidater til kommunalvalget.

Alle håber, på negative testresultater så valgkampen kan genoptages - og ikke mindst at man kan være fysisk tilstede på den spændende valgnat, natten mellem tirsdag og onsdag, hvor der skal forhandles og peges på borgmester, viceborgmester og formænd for udvalgene i Vesthimmerlands Kommune. I værste fald kan disse forhandlinger komme til at foregå virtuelt.      

Forhandlingerne starter, når alle stemmer i Vesthimmerland er talt op. Borgerne skal som bekendt stemme på tirsdag den 16. november i tidsrummet fra kl. 8-20. Alle stemmer vil være talt op et par timer efter at valgklokken har rundet valget af.

           

e-max.it: your social media marketing partner