HVALPSUND: Formand for Friplejehjemmet Hesselvang, Henning Clausen, havde ovenpå kåringen af plejehjemmet som Danmarks bedste, endnu en glædelig ting at fortælle om opbakningen til Hesselvang.  En gave som viser hvor stor en betydning Hesselvang også har for lokalbefolkningen.

-Til en del af vores arrangementer de senere år, havde vi et par, der var flittige gæster, når der var fest og musik.

Parret var Kjeld Skov Hansen og hans samlever Hjørdis. De er nu begge døde, men Kjeld havde uden vores viden besluttet sig for at betænke Hesselvang i sit testamente.

Hans ønske var at Friplejehjemmet skulle arve et beløb, der udelukkende skulle gå til ”tant og fjas”. Altså til fest og farver for Hesselvangs beboere. Kjeld og Hjørdis nød at være med når der var fest her i huset.

Vi har nedsat et udvalg, der har beboerrepræsentation samt repræsentation fra ledelse, personale og de to bestyrelser. Det er udvalgets opgave at sørge for at Kjelds ønske om at pengene kun skal gå til tant og fjas bliver opfyldt.

Der vil de kommende år ske en masse på Hesselvang, hvor arven fra Kjeld kan støtte aktiviteten.

Nu vil jeg udløse spændingen: Hesselvang arver 634.000 kr, lød det glædesstrålende fra Henning Clausen, som blev afløst af store klapsalver.   

 

LÆS OGSÅ: Friplejehjemmet Hesselvang er kåret som Danmarks bedste
LÆS OGSÅ: Stor hæder til Friplejehjemmet Hesselvang
LÆS OGSÅ: Hesselvang - Vi har været på en spændende lang rejse
LÆS OGSÅ: Tak for titlen, Danmarks bedste plejehjem
LÆS OGSÅ: Beboere på Hesselvang - Vi er endt i smørhullet!

e-max.it: your social media marketing partner