STRANDBY: Da Strandby Gadekøkken åbnede under corona-tiden, hvor den var værst, for at kunne tilbyde folk take-away, så vidste Mogens Madsen, indehaver af Næsby Badehotel slet ikke om konceptet kunne briste eller bære.

Det har stor glæde vist sig, at være det sidste, hvilket også har betydet, at han har kunnet ændre konceptet på badehotellet i Næsbydale.  

-Vi er blevet taget rigtig godt imod i Strandby. Vi har gæster fra et stort område, og så tilbyder vi også lidt anderledes mad, end det traditionelle. Det er hjemmelavet og lavet på gode råvarer, hvoraf mange er lokale råvarer.

Fik muligheden for at leje hele bygningen
Vi har desuden nu fået muligheden for at leje hele bygningen, der før var delt op i bilistbutik og bolig.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde vore gæster at spise her, altså som cafeteria. Vi har indrettet efter samme koncept, som man kender det fra Næsbydale, nemlig med charmerende antikke møbler, arrangeret i grupper og fordelt på tre stuer, så man kan slå sig ned uanset om man er 2, 4 eller flere der ønsker at spise her. Der er plads til 35 gæster, fortæller Mogens Madsen.  

Desuden har vi også indrettet to værelser til Bed & Breakfast, og så har jeg også fået kontor, fortæller Mogens Madsen om udvidelsen af lokalerne, som der er brugt de seneste måneder på at sætte i stand.

Fast personale i Strandby
-Jeg har mit faste gode personale her i Strandby, nemlig mor og søn, Adel og Abier, som står for det hele her. Jeg kigger selv forbi et par gange om ugen, fortæller Mogens Madsen.

For han har også rigelig at se til med Næsbydale Badehotel, der efter corona-tiden er booket op – og nu som hotel og restaurant. Det vil sige, at det er overnattende gæster, a la carte restaurant og selskaber der fylder i gæstebogen på badehotellet.

Populære buffeter og kagebord er rykket til Strandby
Det har betydet, at jeg for en tid har sat de populære buffeter og kagebord på pause i Næsbydale - indtil nu, hvor jeg har fået muligheden i Strandby.

Det betyder, at man nu kan få den lækre etniske buffet og de mange andre lækre aftenbuffeter med rigelig kød og grøntsager, her i Strandby og sætte sig til rette i vore lokaler. Det nye er, at man også kan få dansk frokost her. Kagebordet fås også her i Strandby, fortæller Mogens Madsen.  

Hyggeligt - og man får noget for pengene
Prisen er, så alle kan være med, som Mogens Madsen udtrykker det, og så fortsætter Take Away naturligvis også fra gadekøkkenet som hidtil.

- Jeg vil gøre mit til, at Strandby ændres fra et ud-sted til et moderne in-sted. Man kan ligeså godt spise her, som så mange andre steder. Folk, har taget godt imod gadekøkkenet, de synes det er hyggeligt, og så får man noget for pengene.

-Jeg fik i øvrigt en sød kommentar fra en gæst forleden, som kendte til hvad der havde været i bygningen før. Det var lige efter vi havde åbnet for siddende gæster. Her lød det, at det var den bedste middag, han havde fået på kontoret på en tankstation.

e-max.it: your social media marketing partner