FARSØ: Ligesom mange andre populære arrangementer har også Nytårskoncerten i Farsø med Aalborg Symfoniorkester, været nødsaget til at holde et års pause, grundet corona.

Men den 14. januar 2022 er koncerten tilbage i Farsøs Dronning Ingrid Hallerne igen, arrangeret at Vesthimmerlands Kulturråd.

Nytårskoncerten byder på ikke mindre end tre af Danmarks største mezzosopraner. De har hver for sig skabt en stor karriere indenfor operaverdenen. De er ikke blot de mest efterspurgte, men også de mest alsidige sangerinder. Og netop alsidigheden har bragt dem sammen i dette program.

Der er tale om mezzosopranerne Tuva Semmingsen, Andrea Pellegrini og Signe Asmussen. De to førstnævnte har gæstet Farsø før.

Udover at høre dem i klassiske arier af bl.a. Mozart, Offenbach og Bizet, vil publikum i Farsø også møde dem som swingende trio i Andrew Sisters sange. Klinger titler som Hvorfor er lykken så lunefuld, Man binder os på mund og hånd og Den sidste turist i Europa bekendte? Trioen fortolker danske kendinge, der pludselig har fået en helt anden betydning efter coronaens indtog.

Billetsalget til koncerten starter om en måneds tid.

e-max.it: your social media marketing partner