FARSØ: At Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter i denne tid sælger græskarhoveder til den foranstående Halloween-tid kan vist ikke overraske nogen.

Men i dag havde Rema 1000 inviteret 20 børn og fire voksne fra gårdbørnehaven Valhalla ind i baglokalet for at skabe Halloween hygge – med at skære græskarhoveder naturligvis.

Der var stablet paller op med en plade ovenpå som udgjorde et langt bord som børnene kunne skære og pynte deres græskarhoved på.

Købmand Niels Jørgen Markussen var meget overrasket over hvor hurtigt det gik, med en mistanke om at børnene havde smugtrænet.

Efter en halv time stod de udskårne græskarhoveder på rad og række med alle deres forskellige smil på.
-Ikke spor uhyggelige, men derimod rigtig flotte, som vil gøre enhver mor og far stolt!.

Derfor var det også aftalt med gårdbørnehaven, at børnene skulle afhente deres græskarhoved sammen med deres forældre senere på dagen hos Rema, hvor de stod til udstilling indtil de blev hentet.

Inden børnene forløb bagbutikken hos Rema fik de naturligvis en rigtig Halloween slikpose, som de gerne viste indholdet af.


Børnene fik en halloween slikpose som afslutningen på besøget hos Rema, og de viste stolte indholdet frem.  

-Nu skal I ikke spise al slikket på en gang, så får i ondt i maven, lød det fra købmand Niels Jørgen Markussen. Det har været en stor fornøjelse at have jer på besøg, så skal vi aftale, at I kommer igen næste år?. 

Børnenes ja og nik, tilkendegav at det vil de gerne.

Børnenes besøg er dog ikke Niels Jørgen Markussens fortjeneste.

-Det er Mathias og Mads ide, siger han og peger stolt over på to af sine medarbejdere, der er ved at stille græskarhovederne på en rullevogn, så de kan udstilles. Det var Mathias ide at ringe til Valhalla, som straks sagde ja til at komme, og sikke en hyggelig og sjov formiddag det har været.  Også for os.


Her ses initiativtagerne til græskareventen hos Rema 1000 i Farsø Rådhuscenter. Mathias til venstre og Mads til højre. Det ”ekstra hoved” i græskarreolen er købmanden selv, Niels Jørgen Markussen, der var stolt af sine medarbejderes initiativ.

e-max.it: your social media marketing partner