FARSØ: Aftensalget forår og efterår hos XL Byg er traditionelt et tilløbsstykke. Men butik og trælast har i år bevidst selv lagt en dæmper på de lange køer udenfor.

-I foråret var vi grundet corona restriktioner nødsaget til at tænke anderledes, så vi kunne holde afstand i butikken, så derfor besluttede vi at døbe salget om til ”4 vilde dage med skarpe priser”. Enkelte varer, lod vi dog stadig kun gælde torsdag aften i forbindelse med den udvidede åbningstid. Forsøget i foråret havde vi så stor en succes med, at vi har gentaget det her i efteråret, fortæller Niels Frost, leder af trælasten hos XL.

Med succes mener han, at fordelingen af salget over fire dage samlet set, har givet en større omsætning i butikken end 4- timers salg alene med drøn på, hvor kunderne ovenikøbet har skullet stået i kø for først at komme ind i butikken og derefter igen stå i kø for at betale.

Når der god plads til at komme rundt i butikken og mere tid, så handles der ganske enkelt flere af de gode tilbud, er konklusionen fra XL Byg. Sådan var det også denne gang.


Der var også demo’er der hører årstiden til. 

Torsdag aften var det ganske vist svært at finde en p-plads i nærheden af byggemarkedet - ligesom tidligere, men der var et andet flow i handlerne og udleveringen af varer fra eksempelvis trælasten. Også så trak en gratis pølse, denne aften, naturligvis også kunder til.


Martin, Mads og Michael fra Farsø Tri & Trim & Flugten til Hvalpsund stod klar ved grillerne for at bespise de mange kunder på aftensalg med en pølse

e-max.it: your social media marketing partner