FARSØ: I disse dage står butikkerne i Farsø bag to aktiviteter der både har til formål at få gang i de gode handler og støtte Kræftenes Bekæmpelses landsdækkende kampagne ”Støt Brysterne”.

Torsdag, fredag og lørdag kan der gøres ekstra fordelagtige køb, når butikkerne står bag ”Grænse Handel”, som det fremgår af disse sider. 

Køb stort ind - og momsfrit!
Inspirationen til handelstiltaget stammer fra den græsehandel, som alle danskere på et eller andet tidspunkt har gjort for at spare penge. Det hænger tit sammen med at købe stort og fordelagtigt ind – og samtidigt spare momsen. 

Spar momsen, hvilket vil sige 20% rabat – eller endnu højere rabatter, vil man dermed kunne få ved at handle ind i Farsøs butikker.

Åbne grænsebomme
Ovenpå en Coronatid, der i den grad bød på nedlukning og også ramte butikkerne på handlen, så er der brug for sjov, så man kan trække på smilebåndet.

Derfor vil der eksempelvis ved indgangene til Farsø Rådhuscenter kunne findes åbne grænsebomme og gavmilde toldere, der byder indenfor, ligesom der i butikkerne findes rød/hvide bånd der leder frem til de særlige grænsetilbud.          

Opfordringen lyder derfor, ta’ i Farsøs butikker og gør en god handel!  

SE GRÆNSEHANDEL TILBUDDENE FRA BUTIKKERNE HER

e-max.it: your social media marketing partner