FARSØ: Ud over at være kosmetiker, så er indehaver af Beauty Boxen i Farsø, Gilda Pereira også uddannet fysiologisk massør.

Massagen er nu udvidet med bambus massage, som er særlig massageform, som går ekstra i dybden i kroppens bindevæv og muskler.

Det er især nyttigt i forbindelse med belastningsskader, såsom ømhed i nakke og skuldre, men også hævede ben og ømme lægge.

-Jeg har længe haft kig på bambusmassage og særligt underviser Rita Murauskiene, som har flere mesterskaber i bambusmassage bag sig. Jeg besluttede derfor at tage et ene-kursus hos hende i bambusmassage. Det er jeg glad for at jeg gjorde, og kan nu tilføre bambusmassage som et væsentligt supplement til fysiologisk massage i Beauty Boxen, siger Gilda Pereira   

Bambusmassage har sin oprindelse i sydøstasien. Bambus massage kan både bruges som dybdegående massage som til velvære.

Det særlige ved bambusmassage, er at der bruges en bambuspind, som rulles hen over bindevæv og muskler. Dette har også har en drænede effekt, hvis der har opsamlet sig væske/vand fra vener og lymfer under huden. Er også godt mod cellulitis.

-Der kan bruges både kold eller varm bambus, hvor den varme kan gå mere i dybden, fortæller Gilda Pereira.   

Det er en god og effektiv massage, der udføres på kort tid, som også er med til at forbedre blodgennemstrømningen til musklen. Effekten er at man stimulerer musklen og nervesystemet, som giver en løsnende og afslappende virkning 

SE ANNONCEN FRA BEAUTY BOXEN OG BAMBUSMASSAGE HER

e-max.it: your social media marketing partner