FARSØ: I slutningen af næste uge står butikkerne i Farsø bag to aktiviteter der både har til formål at få gang i de gode handler og støtte Kræftenes Bekæmpelses landsdækkende kampagne ”Støt Brysterne”.

Torsdag, fredag og lørdag kan der gøres ekstra fordelagtige køb, når butikkerne står bag ”Grænsehandel”

Køb stort ind - og momsfrit!
Inspirationen til handelstiltaget stammer fra den græsehandel, som alle danskere på et eller andet tidspunkt har gjort for at spare penge. Det hænger tit sammen med at købe stort og fordelagtigt ind – og samtidigt spare momsen.

Spar momsen, hvilket vil sige 20% rabat – eller endnu højere rabatter, vil man dermed kunne få ved at handle ind i Farsøs butikker.

Åbne grænsebomme
Derfor vil der eksempelvis ved indgangene til Farsø Rådhuscenter kunne findes åbne grænsebomme, ligesom der i butikkerne findes rød/hvide bånd der leder frem til de særlige grænsetilbud.         

At der er god grund til at handle igennem vil fremgå af butikkernes annoncer i Farsø Avis i næste uge, hvor første del af avisen går på ”Grænsehandel” og den anden aktivitet. ”Lyserrød Lørdag – Støt brysterne”

Lyserrød Lørdag – Støt brysterne
Også her er det butikkerne der går forrest med at indsamle beløb til kampagnen. Dette gøres på flere forskellige måder.

Eksempelvis kan man købe varer i butikkerne, hvor et fast beløb går til Støt Brysterne. Man kan også deltage i en auktion på Centertorvet med attraktive varer på bud, hvor det højstbydende beløb går til det gode formål.

Butikkerne vil også have lyserøde Brændende Kærlighed blomster, som kunderne kan købe for minimum kr. 20 på Centertorvet. Såvel pengene fra auktion og blomstersalg går ubeskåret til Støt Brysterne kampagnen.


Se tilbuddene fra Farsøs butikker i næste uges Farsø Avis

e-max.it: your social media marketing partner