FARSØ: Regionsrådet indgik i dag sin budgetaftale for 2022, og i den forbindelse var der også godt nyt til Farsø Sygehus og Vesthimmerland.

Til Farsø Sygehus er der to gode nyheder.

For det det første en opgradering af sterilcentralen på Farsø Sygehus til moderne bygningsmæssige standarder inkl. ny ventilation og apparatur. Til dette er der afsættes 3,5 mio. kr.  Dette skyldes sygehusets høje ortopædkirurgiske aktivitet med operationer på 6 OP-stuer    

Sygehusene i Farsø og Hobro er en central del af det samlede sundhedstilbud for Himmerland og regionen. En stærk profil og videreudvikling af aktiviteterne bidrager til at sikre, at der fagligt og ressourcemæssigt skabes en bæredygtig platform for den fremtidige ambulante udredning og behandling af patienter på matriklerne. Derfor har Regionspolitikerne prioriteret 1,2 mio. kr. til at udvide den ambulante aktivitet i Diagnostisk Center i Farsø. Pengene er til ansættelse af yderligere personale. 

Og endelig sker der en styrkelse af det præ-hospitale beredskab senest 1. oktober 2022, med indsættelse af et døgnbemandet akutbil beredskab i Vesthimmerland.  Heri indgår også den paramedicinerbil, der allerede holder til ved Farsø Sygehus. 

LÆS OGSÅ:
Vesthimmerland med i Regionens budget
Regionens budget set med Himmerlandske briller
Godt nyt for Farsø Sygehus

e-max.it: your social media marketing partner