HVALPSUND: I sidste måned kunne Hvalpsund Færgekro tage et ny wellness-område i brug, som er opbygget på taget over kroens selskabslokaler, som har fladt tag.

Ideen til wellness området er opstået under corona-perioden, hvor kroen i lang tid var lukket ned.

-Vi tænkte i nyt kundesegment og forlængelse af sæsonen, fortæller indehaver af Hvalpsund Færgekro, Peder Holm Pedersen.       

Kroen havde Erhverv Væksthimmerland og Destination Himmerland med på sidelinjen og økonomisk støtte fra Omstillingspuljen til at gennemføre projektet.

Wellness området, som er et uforstyrret område ovenpå kroen med fantastisk udsigt over Limfjorden, består af en spa, en sauna og et loungeområde, som til dels er overdækket.

-Indtil videre har vi tilbudt vore overnattende gæster den ekstra luksus, men nu er det meningen at wellness-delen kan tilkøbes som en del af ophold på Hvalpsund Færgekro, siger Peder Holm Pedersen.

-Vi har kun haft faciliteterne i en måneds tid, lidt mere forsinket end vi ønskede, men gæsterne har allerede taget godt imod muligheden.

Der er plads til op til seks personer i spaen og i saunen, og den kan bookes time for time.

-Jeg forventer, at par – eller vennepar kan finde det interessant med dette forkælelsesophold på Hvalpsund Færgekro. Hvem kan ikke forestille sig et par dages ophold med wellness, god mad og gode naturoplevelser, og det uanset årstid. Jeg kunne selv godt forestille mig at sidde heroppe i spaen med knitrende sne omkring mig og slutte af med en gang saunagus, siger Peder Holm Pedersen.

e-max.it: your social media marketing partner