FREDBJERG: - Lige nu kan jeg slet ikke fatte, hvor de 50 år er blevet af, siger Niels Josef Kristian Krog Nielsen og tilføjer: Jeg kan bare godt lide at passe mit arbejde her hos Fransgård Maskinfabrik. 

Det bliver jeg ved med, så længe jeg har lyst til at arbejde, eller helbredet tillader det.

Niels Josef startede sin ansættelse hos Fransgård Maskinfabrik som fuldtidsansat arbejdsdreng. Et år senere fik han tilbudt en læreplads i virksomheden og gennemførte sin uddannelse som bygnings- og landbrugssmed – en uddannelse han har haft stor glæde af i sit job hos Fransgård Maskinfabrik lige siden. 

Niels Josef har det bedst med at holde sig lidt i baggrunden og udføre sit arbejde ordentligt. I fritiden foretrækker han det mere stille liv. Han bor i Risgårde, hvor han passer sit fritidslandbrug med 7,5 ha. jord til. Her har han en del forskelligt kødkvæg til at græsse, og desuden dyrker han hø til foder i vinterperioden. Han overtog slægtsgården efter sine forældre, og dermed er gården gået i arv i flere generationer. -Ja, rent faktisk har jeg haft samme adresse, lige siden jeg blev født, med undtagelse af den tid jeg var værnepligtig i Holstebro. Der havde jeg adresse på kasernen. Det er der vist ikke mange andre, der kan sige i dag, siger Niels Josef med et skævt smil. 

Niels Josef er den anden nuværende medarbejder inden for få år, der har haft 50-års jubilæum som ansat hos Fransgård Maskinfabrik i Fredbjerg. Her er det at være 10-, 25- eller 40-års jubilar ikke ualmindeligt. Det lidt mere usædvanlige ved dette jubilæum er dog, at Niels Josefs lillebror Peer også er ansat på virksomheden – og dermed nærmer endnu et 50-års jubilæum sig. At endnu en medarbejder kan fejre et 50-års jubilæum glæder ledelsen i Fransgård Maskinfabrik, og det bliver påskønnet.

-Vi hører ofte i medierne, at virksomheder har udfordringer med at fastholde dygtige og erfarne medarbejdere. Vi betragter det derfor som en kæmpe tillid til os som virksomhed, at vi har så trofaste medarbejdere. Noget må vi jo gøre rigtigt, siger direktør Jens Ploug.

LÆS OGSÅ:
Her render man ikke af pladsen

e-max.it: your social media marketing partner