STRANDBY: Efter et års coronapause er Fjordgruppen Strandby KFUM igen klar til at afholde deres store loppemarked i Strandby hallen. 

-Og der bliver lopper nok at vælge imellem, da der er samlet ind for to år og mange i mellemtiden har været meget venlige at give os deres møbler og nips, når de rydder op på loftet, i pulterkammeret eller når folk flytter, fortæller Peter Nielsen fra Fjordgruppen.

Samtidig har Fjordgruppen en Rover-gruppe, som de gerne vil slå et slag for.  Det er en gruppe for unge og voksne over 18 år, der har til formål at lave sociale friluftsaktiviteter, hvor den enkelte har stor indflydelse på indholdet. 

En flok ledere, grupperødder og andre med tilknytning til Fjordgruppen Strandby KFUM forening har dannet gruppen. Alle sammen forskellige mennesker, der har det til fælles at de gerne ville have fælleskab og friluftoplevelser med natur, hygge og medbestemmelse. 

Der er helt klart lagt vægt på det sociale og selv om man ikke har været spejder før, er man meget velkommen, uanset hvilken baggrund man har for at deltage. Det eneste der kræves, er et medlemskab og at man vil være med til at planlægge og afholde aktiviteterne. Derfor er der allerede nu fordelt opgaver rundt på alle deltagere, som hver især står for de månedlige aktiviteter, de selv har været med til at bestemme.

Den første aktivitet var "trætop-tur" med et besøg i Østerskov i Hobro, hvor Onkel Toms klatreskov ligger. Næste aktivitet var strandrensningen i juni. Der er planlagt flere aktiviteter i løbet at året. Rovergruppen træder også til i forbindelse med loppemarkedet i Strandby Hallen. 

Se annoncen for loppemarkedet HER

e-max.it: your social media marketing partner