FARSØ: Med et halvt års udsættelse kunne Farsø Rådhuscenter i denne uge fejre sin fødselsdag.  32,5 år.

Efter halvandet år med nedlukning og corona restriktioner i butikkerne var der virkelig også noget fejre. Så derfor gav butikkerne den fuld gas over tre dage med fødselsdagstilbud og gaver.

Bon’er udløste gaver
Og kunderne slog til. Indkøbsposerne blev fyldt og det blev belønnet når en handel viste over kr. 325,-


Joan Kristensen var handel i Farsø Rådhuscenters butikker. Men en bon lydende på over 325 kr, fik hun rettigheden til at hive en ballon ned fra glastaget over Centertorvet. Der var gevinst, et gavekort på kr. 100,- til brug i butikkerne, overrækkes her af Ove Jensen fra Flagkorpset. I alt var der 231 gavekort lydende på henholdsvis 100, 200 og 300 kr. på spil. Så der var mange heldige vindere.       


Torsdag kunne man således hive en ballon ned fra glastaget over Centertorvet og se om man havde vundet et gavekort til brug i butikkerne. Fredag udløste beløbet et spin på lykkehjulet på Centertorvet hvor ”gevinst” udløste gaver fra butikkerne.


Malene Pedersen fra Strandby havde været på handel hos Din Tøjmand og købt for over 325 kr. Derfor benyttede hun sig af at dreje på lykkehjulet på Centertorvet. Der var gevinst og derfor hentede hun sin ekstra gave hos netop Din Tøjmand, hvor Finn Bisgaard overrakte hende gaven.       


Begge tiltag vakte stor begejstring fra kunderne – og hujen, når der var gevinst.  

Også ved Coop365 var der gevinst, idet kæden fejrede 1 års fødselsdag. Derfor blev der fredag eftermiddag serveret kagemand, kakao og kaffe ved indgangen fra Dr. Ingrids Vej.

 
Rådhuscentrets nyeste butik Coop365 fejrede 1 års kædefødselsdag. Det gav kage til kunderne.       

Gæster på Centertorvet
Lørdag var der inviteret gæster på Centertorvet. Blandt andet fandt man en gammel veterantraktor, en Ford 8N til udstilling. Mange undrede sig først over, hvordan man mon havde fået den ind i centret, men det havde laugene på Herregården Hessel sørget for. De var også repræsenteret med snapselaug og køkkenpigelaug, og her blev der rundhåndet givet smagsprøver på snaps og fedtemadder, alt sammen for at gøre opmærksom på det næste arrangement på Hessel, Efterårets Dag, som finder sted i slutningen af denne måned.


Lørdag var der bl.a. besøg af Hessels Laug, hvor er blev givet smagsprøver på snaps med en fedtemad til.    

Men også lokale kunstnere fandt man på Centertorvet, nemlig Helle Nøhr fra Galleri Kvisten og Hanny Abel fra Galleri Alstrup. Det blev til mange kunstsnakke med dem der kiggede forbi.

Til den søde tand, sørgede Lions Pigerne for Othello lagkager til den symbolske pris af kr. 32,5. De 100 kager var da også væk i løbet af kort tid.

Med lidt forsinkelse, efter nedbrud på motorvejen, nåede ballonkunstneren Mikkel Rugholm frem til Farsø Rådhuscenter for at underholde børnene på centergangene.

På den måde sluttede tre festlige dage med fødselsdag i Farsø Rådhuscenter – og så kan man glæde sig til, at der kun er et halvt år til at centret fejrer fødselsdag igen.       

e-max.it: your social media marketing partner