FARSØ: ”Sikke en fest som vi får, Bakkegården, 40 år. Hip, hurra for Bakkegården som er så sød og rar……”

Sådan lød børnenes fødselsdagssang til Bakkegårdens Børnehave, da der her til eftermiddag blev holdt fødselsdagsfest for den 40 år gamle børnehave på Bakkegårdsvej i Farsø.

På sangkinderne havde børnene fået malet flag, tallet 40 og balloner.

Festen blev holdt med underholdning fra Michael Back, som i dagens anledning var ”sprunget ud af fjernsynet” for at komme til Farsø for at være sammen med børnene og synge kendte sange. Og så var mor, far og søskende naturligvis også inviteret med. Dermed festede 200 personer i alt, i strålende solskin, i et par timer i Bakkegårdens have.

Ud over sang og underholdning - hvor børnene også var oppe at danse, så var der efterfølgende fødselsdagskage, saft og popcorn – og man måtte gerne gå flere gange.

Forberedelser i flere uger 
Forberedelserne til fødselsdagen var gået lang tid forud. Især den hjemmeskrevne fødselsdagssang til børnehaven, var blevet øvet i et par uger i forvejen i forbindelse med børnenes ugentlige fredagssamling. Derud over også et par af Michael Backs sange.  

Fra leder Jane Bleiken lød det i velkomsten:

-Vi har glædet os helt vildt, og forberedt os på at denne dag skulle komme. Og endelig kom den. Vi lavede en forpremiere den anden dag den 1. september, som var Bakkegårdens rigtige fødselsdagsdag, hvor vi holdt fødselsdagen for os selv.

Her startede dagen med at hejse flaget og så var der hygge med boller og kakao. Og så var der gaver, som det hører til en rigtig fødselsdag. Dem fik børnene naturligvis lov til at pakke ud. Der var f.eks. nye spil, puslespil og legesager.    

40 år er gammelt
Som børnehavebarn, så er 40 år virkeligt gammelt og særligt hvis man får at vide, at ens mor eller far har gået har som barn.

-Lige for tiden har vi faktisk 12 forældre som også har været børn i Bakkegården. Og så tænker vi, så har vi alligevel ikke gjort det helt skidt, når de tør komme med deres børn, siger Jane Bleiken og fortsætter.

Vi har kigget rigtig meget på gamle billeder og har lavet en planche med billeder fra næsten alle 40 år. Der var hurtigt nogle børn henne for at se om de kunne finde deres far eller mor. Der var faktisk mange de kendte. Også leder Jane Bleiken kunne de finde på billederne, som har været her i 33 år.

I Bakkegårdens Børnehave går der 45 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. 


e-max.it: your social media marketing partner