HVALPSUND: Allerede i næste måned kan anlægsopgaven omkring at føre Fjordvej bag om tidligere Restaurant Marina påbegyndes.

Kommunens Teknik- og Miljøudvalg har netop frigivet pengene, 2,3 mio. kr. til opgaven.

Pengene blev afsat i budgetaftalen for 2021 som del af realiseringen af lokalplanen for området. Der er i projekteringen taget videst muligt hensyn til den fremtidige anvendelse af området, jf. lokalplanen "Område for Havneomdannelse. By- og rekreative funktioner på lystbådehavn, Hvalpsund".

Omlægning af Fjordvej bevirker, at der i fremtiden ikke vil være gennemkørende trafik på havneområdet ved lystbådehavnen til gavn for områdets brugere.

Der er i de seneste måneder, i forbindelse med projekteringen,også afholdt møde med ledningsejere, således de har mulighed for at etablere nye forsyningsledninger i forbindelse med projektet.

Desuden er der også koordineret med Aars Boligforenings byggeri på havneområdet. Ifølge direktør for Aars Boligforening, Brian Larsen, påbegyndes byggeriet af 6 boliger i sommeren 2022.

Omlægningen af Fjordvej forventes at pågå i 3 måneder fra oktober til december i år.

Vesthimmerlands Kommune overtager bygningen, hvor Restaurant Marina havde til huse til nytår. Her er planerne endnu ikke meldt ud.

e-max.it: your social media marketing partner