FARSØ: To gange i løbet af den seneste uge har der været million-held ved lotto-kuponer købt i Farsø.

8 mio. kr. hos OK Plus 
Først var det hos OK Plus i Nørregade, forrige lørdag formiddag, hvor de rigtige tal udløste 8 mio. kr. til en vinder fra Vesthimmerland.

Danske Spil oplyser, at vinderen har valgt at være anonym, men han har fortalt Danske Spil, at han var på arbejde, da han fandt ud af, at han havde vundet den store gevinst.

- Jeg fik hjertebanken og en underlig følelse i kroppen. Jeg kunne næsten ikke trække vejret. Jeg kørte hjem til min kone og spurgte, hvad hun ville give for kuponen.

Det kunne konen ikke svare på og spurgte i stedet: Hvad er kuponen da værd? - Så kunne jeg ikke holde masken mere, har vinderen fortalt Danske Spil.

Da nyheden også var sunket ind hos konen, kørte vinderen tilbage på arbejde. Derefter begyndte overvejelserne om, hvad millionerne skal bruges til.

-Vi har talt om at få et nyt køkken i noget tid, og nu behøver vi ikke gå ud og spørge om et lån for at få lavet det. Derudover skal der laves nogle andre forbedringer på huset, siger lottovinderen. Men det er nu ikke fordi, vi skal bruge en masse penge. Det er jo også dejligt at have nogle penge til pensionen. Vi har altid haft, hvad vi skal bruge, men der er da nogle ting, der bliver nemmere med så mange penge. Vi behøver ikke længere vende hver en krone, inden vi bruger den, siger vinderen.

Det bliver formentlig også lidt nemmere for vinderens børn at få økonomien til at hænge sammen. Jeg skal da give nogle penge til familien, men vi skal lige finde ud af, hvordan vi skal gribe det an. Det skal vi tale med Danske Spils millionærrådgiver om.

1 mio. kr. hos Centerkiosken
I lørdags var der igen ”million-held” i Farsø. Her var lottokuponen købt i Centerkiosken i Farsø Rådhuscenter. Gevinsten var 1 mio. skattefrie kroner. 

Det er ikke fra Danske Spil oplyst hvor vinderen kommer fra. Gevinsten stammer fra ”Millionærgarantien”, hvor der trækkes lod blandt alle spillede rækker uanset hvor mange rigtige tal man har.  Man kan således vinde selv med 0 rigtige

e-max.it: your social media marketing partner