FARSØ: Det er halvandet år siden at Farsø Rådhuscenter sidst har fejret fødselsdag – og som bekendt springer man ikke sin fødselsdag over.   

Det er naturligvis corona-pandemien, der årsagen til at Farsø Rådhuscenter ikke kunne fejre sin fødselsdag i marts måned. På det tidspunkt stod det faktisk så grelt til, at størstedelen af butikkerne ikke måtte åbne fordørene, grundet særlige regler for indkøbscentre. 

Men nu – et halvt år senere ser det heldigvis helt anderledes ud. Restriktionerne er væk og nu skal der fejres fødselsdag – 32,5 år vel at mærke.

Fødselsdagen fejres over 3 dage. Torsdag den 2. september vil der sågar være by-night, altså ekstra åbent i butikkerne frem til kl. 21.00.

Fødselsdagstilbud i butikkerne
Mange af de nye efterårsvarer er ankommet til butikkerne, og dem giver butikkerne særlig fødselsdagsrabat – så det er med at slå til!

Man vil også bemærke at tallet 32,5 går igen i fødselsdagens konkurrencer hvor man kan vinde gavekort til brug i butikkerne og gaver fra butikkerne.

Gavekort for 32.500
Handler du torsdag, hvor butikkerne har åbent indtil kl. 21.00, og bonen lyder på min. 325 kr. så kan du være heldig at vinde et af de mange gavekort på henholdsvis kr. 300, kr. 200 og kr. 100 til brug i rådhuscentrets butikker fra den store gavekortspulje på sammenlagt kr. 32.500

Drej på lykkehjulet og vind gaver
Man kan igen være heldig fredag. Her udløser en bon på min. kr. 325 fra en af centrets butikker, retten til at dreje på lykkehjulet på Centertorvet. Her er der gaver fra butikkerne på højkant. Alle gaver har en min. værdi på kr. 150,-, så det er nogle virkelig fine gaver der er på spil.   

Lørdag er Torvedag
Lørdag er der arrangeret torvedag, forstået på den måde at der vil være stande opsat omkring Centertorvet midt i Farsø Rådhuscenter.

Fra Herregården Hessel ved Hvalpsund kommer nogle af herregårdenss laug – og det er vel at mærke nogle af de laug der giver smagsprøver. Det er vist unødvendigt at fortælle, at snapselaug, øllaug og køkkenpigelaug bygger på de gamle håndværksmæssige traditioner. Det kan da anbefales at smage et lille glas øl eller en snaps sammen med en fedtemad.

Lokale kunstnere vil også være på plads centertorvet. Det vil være Galleri Alstrup med keramik og Galleri Kvisten med malerier. Det medbragte vil naturlig være til salg.        

Men lørdag byder også på noget for børnene og de lækkersultne.

Ballonsjov for børn
Fra kl. 11.00 til 14.00 kan man møde ballonkunstneren Mikkel Rugholm der vil lave ballondyr til børnene. Desuden har Mikkel mange skøre, skæve og sjove indfald til stor morskab for alle. Børnene kan møde Mikkel rundt omkring på centergangene. 

Othello lagkager til kr. 32,5
I anledning af Farsø Rådhuscenter har Farsø Bageri bagt 100 Othello lagkager, der sælges til kr. 32.50 pr. stk. De sælges på Centertorvet, lørdag fra kl. 10.00 og så længe lager haves.

Nyd lækker mad og musik på Centertorvet
Er du på aftenhandel torsdag aften, så anbefales det at kombinere det med aftensmad på Centertorvet, hvor Den Gode Smag tilbyder mange lækre retter, nogle også til fødselsdagspris. For sammen med maden vil du blive underholdt med dinérmusik leveret af pianisten Thomas Normann     

LÆS FØDSELSDAGSAVISEN HER 

e-max.it: your social media marketing partner