FARSØ: Selvom afstandskravene i butikker blev ophævet af myndighederne i lørdags, så fortsætter man med de gode vaner i Farsø Rådhuscenter.

Det oplyser formand for Centerforeningen i Farsø Rådhuscenter, Klaus Hansen, indehaver af centrets Sportigan.

Det betyder at midterstriber og afstandsmærkaterne på gulvene bliver siddende. Håndspritsautomaterne ved indgangene vil også forsat blive fyldt op.

-Det er gode vaner, som vi vil fortsætte med et stykke tid endnu. Corona er her stadig, det skal vi ikke glemme, og derfor skal man fortsat heller ikke møde op i butikkerne, hvis man har symptomer på corona eller er nærkontakt til en coronasmittet, siger Klaus Hansen, der derfor også lader coronaskiltene blive hængene i centret for at minde os om det.     


Selvom der ikke længere er et max. antal af personer i butikkerne ad gangen, så mindes der stadig om at passe på hinanden.      

Afstandskravet i butikkerne er ophævet, og derfor kan butikkerne fjerne det skilt, hvorpå der står hvor mange mennesker der må være i butikken ad gangen. Det gælder ikke længere.

Købmand Niels-Jørgen Markussen i Rema 1000, fortæller at netop ”max. antal” skiltet er det eneste skilt der vil blive fjernet fra butikken, når det meldes ud fra kæden, ellers forbliver al anden markering og skiltning som det er. Det gælder også håndspritten og plexiglaspladerne ved kasserne. Kassebåndsdelerne ser ikke ud til at vende tilbage foreløbigt.      

Frem til 1. september, skal man fortsat kunne vise coronapas, hvis man sætter sig på Centertorvet for at nyde mad og drikke. Herefter ophæves det.

e-max.it: your social media marketing partner