MYRHØJ: Hver sommer fyldes de danske campingpladser med campingglade danskere. Men hvor finder man egentlig de bedste campingpladser?

Det spørger OpdagDanmark hvert år sine brugere om, og i 2021 skulle landets bedste pladser findes for 4. gang. I alt stemte 5.211 danske campister på deres favorit.

Topscorer i Nordjylland for andet år i træk blev Myrhøj Camping

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, hvor folk via sms og gratis app kan stemme på deres favoritter og være med til at bestemme, hvor man finder landets bedste badehoteller, campingpladser, ishuse, burgers m.m., og fra 20. juli til 5. august kunne man stemme på over 80 danske pladser, der var nominerede af brugerne af opdagdanmark.dk.

5. august kårede OpdagDanmark så vinderne. På landsplan kom Myrhøj Camping ind på en 7. plads med 264 stemmer.  

Myrhøj Camping er en udpræget familiecampingplads indrettet på børnenes præmisser. Det vil sige, at der er legehaller og campinghytterne har hvert deres tema. Pladsen har  dyr, og så er der hyret personale til at aktivere børnene med eksempelvis dyrefordring, Disney-sjov, krea-værksted, skattejagter, bålhygge – og meget, meget andet.

e-max.it: your social media marketing partner