VESTERBØLLE: Hvis man ikke ønsker ekstra opmærksomhed i forbindelse med sit bryllup, så skal man ikke vælge bryllupsdatoen i Vesterbølle kirke, så den falder sammen med arrangementet ”Levende Landsby” i Vesterbølle.

Men det var der nu heller ikke noget der tyder på, at lørdagens brudepar i Vesterbølle Kirke, Nadia Brinkmann Nielsen og Mathias Sinkjær Momme, havde noget i mod – måske snarere tværtimod, for det har noget særligt over sig, og mange lokale brudepar har valgt sammenfaldet før dem.     
For da brudeparret kom ud af kirken blev de mødt af en espalier af leer og kratter fra Levende Landsbys høstfolk.  Og ved kirkelågen blev de mødt af et glas champagne, skænket af Vesthimmerlands borgmester Per Bach Laursen, der også i år var en del af høstfolket.

Herefter kunne brudeparret stige ind i Albertis karet - ejet og ført af Levende Landsby, for at blive fragtet til deres bryllupsfest i Glerup lige udenfor Vesterbølle.

Det eneste der ikke passede brudeparret var, at nogle af bryllupsgæsterne måtte blive udenfor kirken, grundet de fortsatte corona-restriktioner på max. 75 personer inde i kirken.

e-max.it: your social media marketing partner