Mandehørm i røg og damp – FOTOS

ERTEBØLLE: Uge 30 hører til absolut højsæson på Ertebølle Strand Camping med alle pladser besat. Derfor gør pladsen også meget ud af aktiviteter og hygge for gæsterne.

Tirsdag eftermiddag var der således fyldt med campister og andre gæster til livemusik med Lune Carlsen. Gæsterne blev hængende til aftenspisning i Cafe Ertebølle, hvor menuen stod på de populære fyldte pandekager, eller i teltet udenfor, hvor der blev serveret grillmad.

 

Dagen efter stimlede folk atter til. Her var der for første gang arrangeret Far og Søn dag, der dog som eftermiddagen gik, fik navnet ”Mandehørm”. For der var dukket traktortrækkere, fede biler og nostalgiske knallerter op foran campingpladsen. Man blev sågar tilbudt at se det hele fra oven fra en lift. Det var Ertebølle Camping sammen med lokale forhandlere og klubber, havde lagt programmet for dagen.

Et par gange i løbet af eftermiddagen blev der gasset op fra traktortrækkerne, så der steg sort røg op. Ingen var i tvivl, det var i Ertebølle mændene ønskede at være.

Ligesom dagen forinden forsatte dagen med aftenspisning i cafeen og fyldt telt. Heller ikke regnen turde drille. Den stoppede kl. 14.00  og lod herefter solen titte frem.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: