HVALPSUND: I dag sluttede en æra i Hvalpsund efter 48 år, nemlig Restaurant Marina.

Peter Jeppesen havde valgt, at slutte af med serveringen af et af stedets mest populære retter gennem årene, nemlig kalvesteg med tilbehør til kr. 100,- inkl. drikkevarer.

Ikke overraskende var det et tilløbsstykke og en mulighed for at opleve Restaurant Marinas gode mad og atmosfære en sidste gang.


Der var kø ved døren. 

10 personaler fra tidligere tider trådte beredvillig til med madlavning og servering – og det gik stærkt! Allerede indenfor den første time, havde tæt på 300 gæster sat sig til bords.

På den måde kunne man opleve den stemning man kender fra stedet, godt med gæster, der nyder den gode - og rigelige mad.


En af stedets mest populære retter gennem årene, nemlig kalvesteg med tilbehør var naturligvis på menuen.  

Midt eftermiddag var der pause. Der skulle sættes mere kalvesteg over – og ekstra forsyninger af kartofler var også blevet hentet i Dagli Brugsen. Det var også en tiltrængt pause for personalet, der havde haft meget travlt.   


Der var fyldt godt op ved bordene med gæster. 

Sidst på eftermiddagen blev der åbnet op for de sidste gæster – og desværre måtte nogle gå forgæves, for som det var annonceret, så var der portioner, så længe haves.

Peter Jeppesen vurderer, at der blev til et sted mellem 400 og 500 portioner.  For 3 år siden, hvor 45 års jubilæet blev markeret var der 680 gæster, men der var prisen også blot kr. 8,50.

Det var naturligvis en følelsesladet dag for Peter Jeppesen, men også den afslutning som han og hans kone Mie havde ønsket.

Der blev talt med gæsterne, ligesom der i selskabslokalet ved siden af blev solgt ud af lagervarer såsom vin og bakker men også nips fra lokalerne. Der blev ryddet godt op.


I lokalet ved siden af blev der solgt godt ud af lagervarer og nips. Her er det sønnen Kenneth (i blå skjorte) der supplerer op med flere varer til salg. 

Nu står lokalerne ledige med borde, stole og fuldt udstyret køkken indtil Vesthimmerlands Kommune overtager bygningen ved årsskiftet.      

Peter Jeppesen ser frem til at nyde sit otium i Hvalpsund. Selvom sønnen Kenneth og familie bor på Djursland, så har Peter ikke planer om at flytte. Det er her jeg har hjemme og jeg kender folk, så jeg bliver i Hvalpsund, siger Peter Jeppesen.    

e-max.it: your social media marketing partner