HVALPSUND: Som omtalt i sidste uges avis er der bådkoncert torsdag i fiskerihavnen i Hvalpsund.

Koncerten er med Thomas Blum. Ifølge planen skulle han ankomme med egen båd, som en ”sail-in koncert”. Men i mellemtiden er hans båd havareret og ligger i dok i Århus. Men det afholder naturligvis ikke Thomas Blum fra at komme til Hvalpsund. I stedet ankommer han i bil og stiger ombord på en af Hvalpsunds muslingebåde og afholder koncert herfra.

-Vi blev naturligvis lidt overraskede over beskeden, som vi modtog i slutningen af sidste uge, fortæller Ole Randrup fra Hvalpsund Borgerforening, så vi gik straks i gang med at lave en ”Plan-B”.

Finder sted fra muslingebåd
Først blev der aftalt med Muslingeriet, at koncerten kunne finde sted i deres portåbning eller inde i hallen, hvis der skulle komme regnvejr. Men mandag aftalte vi yderligere med Mark Lykke, der har muslingebådene i havnen - og naturligvis koncertarrangøren, at koncerten kan finde sted fra muslingebåden – altså fra en båd i havnen, som det oprindeligt var planlagt, fortæller Ole Randrup.

I tilfælde af regn, vil det fortsat være muligt at rykke indenfor i Muslingeriets hal.

Der bydes på det bedste Hvalpsund formår
Men selvfølgelig håber Hvalpsund på godt vejr, da byen har sat sig på den anden ende, med fremmøde af lokale leverandører af hyldeblomstdrik, øl, honning, snaps m.v., som der gives smagsprøver på. Ligesom der er aktiviteter som bagagerumssalg, hoppeborg og salg af grillpølser, kaffe og kage fra kl. 16. Selve koncerten er kl. 19. 

Også byens spisesteder har særtilbud på dagen, enten som kan spises på stedet – eller som take away, som evt. kan nydes på havnen.

Hvalpsund Færgekro har sågar udvidet arrangementet, som slutter på havnen kl. 20.30, med live- musik v. Nikita og Kristian på kroen, så den gode aftenstemning kan fortsætte.   

e-max.it: your social media marketing partner