Klassiske biler, motorcykler og knallerter i midtbyen

FARSØ: Hvis man har interesse for veteranbiler, veteranmotorcykler og veteranknallerter bliver der noget at kigge på, mandag aften fra kl. 17.00 – 21.00 ved sæsonens sidste Hot Sommer aften i Farsø.

Midtbyen er i den anledning spærret for gennemgående trafik, således at veterankøretøjerne kan blive sat flot til skue og interesserede tilskuere ikke skal bekymre sig om at gå til side for trafikken. Med andre ord vil der være gågade i midtbyen.

Aalestrup Classic
Aalestrup Classic, som er egnens største klub for folk med veterankøretøjer vil ankomme med nogle af deres biler, motorcykler og knallerter for at udstille dem. 

Ud over de flotte nostalgiske køretøjer, så vil mange af køretøjernes ejere sikkert også virke bekendte, som for en stor dels vedkommende er bosiddende i lokalområdet. 

Klubben holder til på Vandværksvej i Aalestrup og optagelseskravet i klubben er, at man har, eller har interesse i køretøjer, der er mindst 25 år gamle og altså har veteranstatus.

Klubben optager stort set alle former for veteran køretøjer. Om det er en knallert, motorcykel, bil, lastbil eller bus man har som interesse, er man velkommen. Klubbens formål er at styrke det sociale omkring de gamle køretøjer og udbrede kendskabet til dem. Netop derfor udstiller klubben deres køretøjer i Farsø på mandag.

Desuden hjælper medlemmerne hinanden med gode råd og eventuelt hjælp med at finde reservedele m.m. Desuden lægger klubben stor vægt på at hele familien kan deltage i klubbens arrangementer og et medlemskab er et familiemedlemskab.

Aalestrup Classic mødes mange gange i løbet af sommeren og kører ture i området. Om vinteren mødes medlemmerne til klubaftener i klubhuset i Aalestrup.

Himmerlands Nimbusklub
Ligeledes kommer en anden lokal klub, nemlig Himmerlands Nimbusklub med deres motorcykler. For nogle år siden rykkede klubben fra lokaler i Aars til Aalestrup, hvor der deles lokaler med Aalestrup Classic. Nimbus’erne i klubben er ægte klassikere fra i årgangene fra 1934 til 1956.

Som mange sikkert ved er Nimbus et dansk mærke. Motorcyklerne blev i sin tid produceret på Frederiksberg – side om side med alle tiders mest solgte støvsuger, nemlig Nilfisken.

SE PROGRAMMET FOR AFTENEN HER

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: