FARSØ: Efter en meget stille periode - også i Ældre Sagen Farsø, er en længe ventet tur til Cirkusrevyen med et års forsinkelse blevet gennemført.

En hel busfuld glade mennesker blev forrige torsdag tidlig morgen modtaget med kaffe og rundstykker på parkeringspladsen ved Rådhuscenteret og drog derefter mod København. Efter frokost og indkvartering gik turen til Bakken/Korsbæk, nord for København, hvor aftensmaden blev indtaget på Hotel Postgården - og endelig skulle turens højdepunkt, Cirkusrevyen, opleves.

Fredag gik turen til udendørs rundvisning ved Fredensborg Slot, derefter via Bjælkehuset i Valby for frokoststop inden hjemturen med aftensmad og forfriskninger undervejs.

-Desværre måtte alle planlagte ture i 1. halvår af 2021 aflyses: Vesthimmerlands Biogas, Hedeselskabet i Viborg, udflugt til Herregården Møltrup ved Vildbjerg "Dejlige sommerdage på Ærø og i Sønderjylland" samt besøget af Ernst Trillingsgaard, fortæller formand for Ældre Sagen Farsø, Jonna Michelsen og siger videre: 

-Vi ser forsigtigt fremad og håber på mange gode ture i en tryg fremtid, og snart tager vi hul på efterårets og vinterens aktiviteter.

Petanque, krolf og gåture ved søen kan allerede nydes. Opkalderne fra Tryghedsopkald har været i gang hele tiden, og i næste uge annonceres det samlede program i Farsø Avis.

Jonna Michelsen opfordrer til at klippe programmet ud af avisen til opslagstavlen, da der ikke denne gang bliver trykt et program til omdeling til medlemmernes postkasser.

e-max.it: your social media marketing partner