VESTHIMMERLAND: Når man ankommer som turist til Vesthimmerland får man udleveret en velkomstpose ved ankomst til sommerhus, campingplads, hotel eller anden overnatningsform.

– eller så vil man blive den tilbudt på synlige steder, såsom infosteder, indkøbscenter, museer og andre steder, hvor man som turist kommer.


Også Turistinfohytten i Hvalpsund er et af de steder, hvor Velkomstposerne bliver udleveret. 

Velkomstposerne blev oprindeligt opfundet af den nu nedlagte Farsø egnens Turistforening og overgik siden til VisitVesthimmerland.

Eftersom VisitVesthimmerland sidste år blev til Destination Himmerland og dermed skulle varetage opgaver for såvel Vest- som Østhimmerland, så blev Velkomstposerne et af de produkter som blev nedprioriteret og sandsynligvis ville udgå.

Derfor tilbød Rabøl Grafisk Produktion i Farsø at indgå i et samarbejde omkring koordinering, trykning og distribution af Velkomstposerne, hvilket Destination Himmerland takkede ja til.

Velkomstposerne er for længst kommet ”ud at arbejde” for de attraktioner og tilbud som er med i posen. Det er fortrinsvis lokale vesthimmerlandske tilbud, men også enkelte udenfor Vesthimmerland.

Velkomstposerne er blevet taget godt imod af egnens turister, men også lokale som ønsker at opleve deres egn m.h.t. historie, natur og kultur i Vesthimmerland.

Rabøl Grafisk Produktion har været flittige til at fylde op med velkomstposer, hvilket især er tydeligt i Farsø Rådhuscenter, hvor der p.t. fyldes op et par gange om ugen.

Det betyder også, at poserne indenfor få uger slipper op, men så har de også tjent deres formål, nemlig at få egnens turister og lokale ud at se alt det seværdige og oplevelsesrige Vesthimmerland har at byde på denne sommer.

e-max.it: your social media marketing partner