FARSØ: Ved sæsonens 2. Hot Sommer aften i Farsø var temaet Outdoor.

Ud over, at der ved aftenens start var fyldt med spisende til Street Food på byens tre udendørs torve og centertorvet i Farsø Rådhuscenter, der alle bød på forskellige retter leveret af lokale madleverandører, så var aftenens store programpunkter slangetæmmer Peter Mark og Dysten ”Revanchen” med kendte deltagere fra tv.

Men også børneaktiviteterne: ansigtsmaling, Safari Simon med ballondyr, at snitte sin egen træske, trækture på pony – og naturligvis et slangetæmmerbevis, var noget der faldt i børnenes smag. Mange var modige og tog udfordringerne op.  Imens kunne de voksne hygge sig med handel i butikkerne, få sig en snak med en bilforhandler, snakke om gamle dage ved lokalarkivet eller bare hygge sig med en øl og god musik på torvet.

Der var stor interesse for denne Hot Sommer aften, og byen fik virkelig mulighed for at vise overfor egnens sommergæster – som der var rigtig mange af, at Farsø er byen - hvor der handles, der ligeledes er byens slogan og ikke kan fornægtes.         

Revanchen
Kl. 19.00 lagde Bjørn Jakobsen og Uhrehøje an til dyst på Stationsvej.  ”Revanchen” stod mellem de tre finalister fra tv-serien på TV2 Nord ”Udfordringen – vejen til Kilimanjaro” som Bjørn Jacobsen har været med til at tilrettelægge.

Signe Nyholm Thomsen fra Aalborg skulle forsvare titlen, hvilket det godt kan afsløres her at hun gjorde. Hun blev dog overhalet undervejs af Michael Sørensen fra Løgstør, der var hurtigst til at save en træstamme over. Men Signe kom hurtigt igen, og ved den sidste disciplin, hvor det gjaldt om at brænde en snor over, over et bålfad, fik hun god hjælp fra publikum, der skabte læ, således at ilden kunne flamme.

Mens Signe jublede over sin sejr for 2. gang, stod den tredje deltager stadig ved træstammen og savede. Selvom placeringerne var afgjort, ville Klaus Rogild fra Aabybro fuldføre denne disciplin. Det skete omgivet af de to øvrige deltagere og et heppende publikum.

Efter sin deltagelse i tv-programmet er både Signe og Michael i øvrigt tilknyttet Uhrehøje som konsulenter, fortæller Bjørn Jakobsen, der er stolt af deltagerne. Signe har nu vundet en tur med Uhrehøje til Mount Toubkal, nordafrikas højeste bjerg. Det sker efter at hun til foråret har indløst præmien fra tv-udsendelsen, en tur på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.  

 

e-max.it: your social media marketing partner