FARSØ: Vi har nu højsommer – eller Hot Sommer som vi kalder det i Farsø, og så går der for alvor sommerkuller i priserne i Farsø.

Det er tid for butikkerne at komme af med sommervarerne på det store sommerudsalg, der starter i Farsø på mandag kl. 9.30

Udsalgsvarer fundet frem i butikkerne
Det betyder, at de gule skilte i butikkerne, viser ekstra lave priser, og det er muligt at gøre en rigtig god handel på de højaktuelle sommervarer, som det fremgår af denne avis.

Handel og aktivitet til kl. 21
Når de mange billige udsalgsvarer er lagt i indkøbsposen, så byder udsalgsstarten i Farsø også på meget andet spændende.

Fra kl.17.00 finder den sommers første Hot Sommer aften sted i Farsø midtby. Her er midtbyen afspærret for trafik og torvene lagt ud til spisesteder, aktivitet, udstillinger og live-musik. Her kan man kort og godt få en hyggelig aften, mens man også stadig kan handle af i butikkerne, der har åbent til kl. 21.00    

Aftenens tema er ”Støt Lokalt”, så husk også at være tilskuer, når et cykelsponsorløb drøner gennem midtbyen på en rundstrækning mellem kl. 19 og 20.   

LÆS UDSALGSAVISEN HER

e-max.it: your social media marketing partner