FARSØ: Desværre bliver det heller ikke i år muligt at afholde FarSØ festen i uge 33. Det er corona restriktionerne forsat for uhåndterlige til. For når der skal festes, skal der festes!.

I stedet har FarSØ festen bl.a. valgt, at afholde et cykelsponsorløb i forbindelse med den 1. Hot Sommer mandag i Farsø – altså nu på mandag.

På den måde håber FarSØ festen, at der med denne aktivitet kan cykles penge ind til de foreninger der står bag festen. Det drejer sig om den lokale fodboldklub FUIK, håndboldklubben Farsø KFUM HK, Farsø Motionsklub og Farsø Rideklub.

Derfor er aftenens tema også ”Støt Lokalt”.

Måder man kan støtte det lokale foreningsliv denne aften er ved at møde op, heppe på deltagerne i cykelsponsorløbet, købe varer i butikkerne – der sponserer foreningerne og købe lodder i FarSØ festens tombola.

Cykelsponsorløbet varer en time og starter kl. 19.00 i Farsø midtby ud for Vestjysk Bank. Herfra køres der på en 1,2 km lang rundstrækning, langs Nørregade, Søvej, Gråbølle og Stationsvej.

Der køres i en børne- og i em voksenkategori, og der vil også være sjove indslag, bl.a. Farsø Bageri’s bamsemascot på christianiacykel. Løbet vil blive speaket af Peter Møller, der normalvis også speaker FarSØ Løbet.

Skulle du også have lyst til at deltage i cykelsponsorløbet, kan du med kort varsel tilmelde dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at have styr på dine sponsorer inden du tilmelder dig. Pengene går ubeskåret til FarSØ festen.         

e-max.it: your social media marketing partner