FARSØ: Den tyske discountkæde Aldi har haft butik i Farsø siden 2003. Et par gange i løbet af de 18 år har butikken fået et ansigtsløft i form af nyt inventar og nye varegrupper, såsom bake-off. 

Men ligesom med mange andre Aldi butikker i Danmark af ældre dato, investeres der nu i helt nyt. Som det er tilfældet i Farsø er der blevet opført en helt ny butik. Ud over at være helt ny, er den også meget større.

-Vi har glædet os længe til at få mere plads i butikken, fortæller Charlotte True Linding, som har været butikschef i den gamle ALDI-butik i Farsø siden 1. maj 2020.

-Den nye butik giver en meget bedre indkøbsoplevelse for vores kunder, bl.a. fordi der er mere plads til varerne, pantautomat ved indgangen og bredere gange, så der er god plads til både indkøbsvogne, og når vi skal fylde varer op fra paller, forklarer Charlotte True Linding.


Lige nu har medarbejderne travlt med at få varer på plads, så der er klar til åbning. Her ses medarbejderne Freja og Signe i non-food afdelingen. 

Velkendt placering i byen
Den nye butik er bygget lige ved siden af den gamle på Holmevej 3.

-Der bliver lidt trængt med parkeringspladserne her i starten, indtil den gamle butik er revet ned, men vi håber, at kunderne vil bære over med os. Aldi har mange loyale kunder i området, og derfor er det også en stor glæde at kunne byde indenfor i en topmoderne butik med alt til hverdagen, fortæller distriktschef Thomas Korsgaard.

I begyndelsen af september vil alle 71 parkeringspladser være klar foran butikken, og to af dem med mulighed for opladning af elbil. En del af strømmen produceres direkte på butikkens tag, hvor der er opsat solceller, som også producerer grøn strøm til butikken.

Kundeservice i top
Indenfor i butikken står et stærkt hold af butiksmedarbejdere klar til at tage imod kunderne og give dem en god oplevelse, hver gang de handler.

-Vi har bare et rigtig godt team her i butikken, hvor alle går utrolig meget op i kundeservice og ikke er bange for at hjælpe til. Og så er Farsø en dejlig by, hvor vi taler meget sammen. Det gør, at servicen her i butikken nok er endnu vigtigere, fortæller den stolte butikschef Charlotte True Linding.

Lukket to dage inden åbning
For at kunne blive helt klar, holder Aldi lukket onsdag og torsdag, inden butikken åbner i de nye lokaler på fredag.

-Vi skal have de sidste varer flyttet fra den gamle butik til den nye, siger Charlotte True Linding, men så er vi også helt klar til at åbne.


Den sidste skiltning, vognskur m.m. skal også være klar til på fredag, hvor den nye butik åbner kl. 8.00.

Åbnes af borgmester
Åbningen på fredag fejres med besøg af Vesthimmerlands borgmester, Per Bach Laursen, som vil holde en kort tale for at indvie butikken.  Desuden vil der være gratis croissanter, goodiebags fyldt med et udvalg af hverdagsvarer fra Aldi’s egne mærker til de første 100 kunder, særtilbud og en helt speciel konkurrence.

Farsø Handelsstandsforening markerer også åbningen af den nye butik på fredag med flagallé gennem byen.

På åbningsdagen vil der ligesom alle andre dage være stort fokus på at følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger ift. corona – holde afstand og spritte hånder – så alle kan handle trygt og sikkert i butikken.

I tre uger efter åbningsdagen byder butikken på en række skarpe åbningstilbud. Alle kunder kan desuden deltage i en bon-konkurrence, hvor der hver uge trækkes en vinder, som får to minutter til at fylde en indkøbsvogn med alt, hvad hjertet begærer, og køre kvit og frit gennem kassen. For at deltage i konkurrencen skal man skrive navn og telefonnummer på sin bon og lægge den i konkurrence-kassen ved udgangen.

e-max.it: your social media marketing partner