FARSØ: Vi går i drift omkring uge 42, lyder det fra afdelingschef for Himmerlands Kød i Farsø, Klaus Vestergaard.

Den oprindelige plan lød ellers på at de to nye fuldautomatiske produktionslinjer skulle have været i drift fra uge 18.

-Forsinkelsen skyldes dels forsinkede byggematerialer, men også så vi kan samkøre med byggeriet af det helt nye slagteri i Aalestrup, som der netop har været spadestik på, fortæller Klaus Vestergaard.

Arbejdet med udvidelsen af Himmerlands Køds bygning i Farsø har været i gang i et stykke tid. Det synlige bevis er en 850m2 stor bygning i 2-etager mod Søndergade. Stueetagen er forsænket i niveau med den eksisterende produktionsbygning og indrettes med to nye produktionslinjer og et færdigvarelager, mens 1. sal indrettes med en ny kantine, viktualierum, møderum og uderum.

Som tidligere beskrevet her i avisen, skyldes udvidelsen, at det er blevet muligt efter at det gamle mejeri mod Søndergade og dets bagbygninger blev revet ned sidste år.   

Der investeres samlet 30 mio. kr. i opskæringsenheden i Farsø, heraf udgør de 22 mio. til de to nye produktionslinjer. Himmerlands Kød får dermed Danmarks mest moderne udskæring og pakkeri i Farsø.

I dag er der 75 ansatte på Himmerlands Kød i Farsø som arbejder i 3 holds skift. Med de nye produktionslinjer og den øgede aktivitet regner virksomheden med at ansætte yderligere 20 mand i Farsø frem til 2022.

e-max.it: your social media marketing partner