FARSØ: Onsdag aften blev Erhvervsprisen 2021 overrakt til Outline Vinduer ved Farsø Erhvervsråds generalforsamling.

Prisen blev af erhvervsrådet tildelt virksomheden på baggrund af en særdeles positiv udvikling og for at skabe lokale arbejdspladser, og hos vinduesproducenten er man beæret over anerkendelsen, som kommer ovenpå et noget atypisk år.

Flot udvikling og vækst
- Outline modtager prisen for en virkelig flot udvikling og vækst de seneste år, som er med til at skabe arbejdspladser og fremme erhvervsudviklingen i Farsø og omegn. Herudover fortjener virksomheden en stor anerkendelse for at tage et ekstraordinært socialt ansvar med deres projekt Outline Plus, hvor virksomheden i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune tilbyder praktikpladser til blandt andet langtidsledige og kontanthjælpsmodtagere og således hjælper dem ud på arbejdsmarkedet igen, siger formand i Farsø Erhvervsråd, Ole Hosbond Poulsen.

323 ansatte
Prisen modtager Outline Vinduer ovenpå et særligt år, hvor virksomheden har ansat mange nye medarbejdere for at følge med en usædvanlig stor efterspørgsel – og således tæller virksomheden nu det højeste antal medarbejdere nogensinde med 323 ansatte.

Solidt placeret i Farsø
- Vi er utrolig glade og beærede over at modtage prisen – og at opleve den hæder, som prisen er et symbol på. Selvom vi efterhånden er vokset os til en stor virksomhed, ligger vi nemlig solidt placeret i Farsø og værner om det lokale. Og derfor er vi også glade for at kunne bidrage positivt til at fremme det lokale erhvervsliv gennem blandt andet skabelse af arbejdspladser, fortæller administrerende direktør hos Outline Vinduer, Jens Sørensen, og uddyber:

Dygtige medarbejdere er alfa og omega
- Det seneste år har – hvis vi ser bort fra coronakrisen – været et rigtig godt år for virksomheden, og det er vores dygtige medarbejderes fortjeneste. De har virkelig givet den en skalle, og det er således takket være deres flid og kompetencer, at vi er kommet så godt igennem 2020, som vi er.

Tiltrækker unge akademikere til Farsø
Hos Outline Vinduer har man gennem flere år fokuseret på at skabe en god kultur på arbejdspladsen og igangsat flere initiativer, som skal medvirke til både at tiltrække og fastholde kompetencer i virksomheden:

- Vi har blandt andet også det seneste år arbejdet på at videreudvikle vores traineeforløb, som vi tilbyder til dimittender. Som trainee hos os får man mulighed for at snuse til vinduesbranchen og samtidig få en fod inden for på arbejdsmarkedet – og det har vist sig at være en succes, som er med til at tiltrække unge akademikere til Farsø erhvervsliv, siger Jens Sørensen.

Produktionsfaciliteter udvidet
I takt med, at medarbejderstaben og aktiviteterne i Farsø-virksomheden har vokset sig større, er det blevet nødvendigt at udvide produktionsfaciliteterne. Derfor har Outline Vinduer netop investeret et større millionbeløb i en 1.000 kvadratmeter stor tilbygning, som forventes klar til indflytning inden årsskiftet.

Farsø erhvervspris betyder meget
- Selvom vi har vokseværk, og de nuværende rammer ikke kan rumme alle vores aktiviteter, så forbliver produktionen og kontoret i Danmark og ikke mindst i Farsø. Det er her, at vi har vores oprindelse og har slået rødder, og netop derfor betyder det også rigtig meget for os alle, at vi har modtaget den lokale erhvervspris, slutter Jens Sørensen.

LÆS OGSÅ: Ingen succes uden trofaste og dygtige medarbejdere


Outline Vinduer føjer sig nu i rækken af driftige Farsø virksomheder, der har modtaget Erhvervsprisen. ”Fadet” viser ”kun” de seneste modtagere fra 2008 og frem til i dag. ”Erhvervsprisen” - og før den ”Initiativprisen”, har været uddelt til Farsø virksomheder siden 1976, som et velfortjent skulderklap fra lokalområdet.       

 

e-max.it: your social media marketing partner