FARSØ: For andet år i træk ser klubberne bag FarSØ Festen sig nødsaget til at aflyse den årlige byfest.

Det ligger fast efter at klubber og byfestkomite forrige mandag kiggede på de fremskrevne retningslinjer for afholdelse af arrangementer efter 1. august.

-De lyder i byfestregi på max. 300 siddende gæster, servering ved bordene og ingen dans. Det harmonerer ikke med byfesten i Farsø, lyder det fra formand Palle Bro Kristensen. Vi har derfor valgt at aflyse igen i år, også selvom corona-restriktionerne måske lempes. Det kræver tid og ressourcer at arrangere FarSØ festen og man kan heller ikke bestille telt, musik og øl med kort varsel. Derfor har vi taget beslutningen nu.

Festen er ellers med til at give de i forvejen hårdt økonomisk ramte klubber et tilskud, men ikke mindst er det byens fest, hvor folk mødes og hygger sig.

- Vi er afhængige af, at vi må samle over 500 personer. Ellers kan vi ikke holde fest og heller ikke få økonomien til at hænge sammen. Så festen må vi under alle omstændigheder vente med et år, siger Palle Bro Kristensen. Men vi har i byfesten ikke tænkt os at være passive af den grund.

Vi har allerede sat gang i salget af Farsø Vinen sammen med Centerkiosken. Desuden vil vi - lig sidste år, være synlige i forbindelse med handelsstandsforeningens Hot Sommer mandage i juli og starten af august. Ud over at være til stede med vores tombolavogn alle mandage vil vi desuden den første mandag gennemføre et cykelsponsorløb i midtbyen på en 1,2 km rundstrækning. Sponsorløbet skal ligesom tombolaen gerne medvirke til, at vi trods alt kan bidrage med en skærv til klubberne bag FarSØ Festen.

Klubberne bag FarSØ Festen er FUIK, Farsø KFUM HK, Farsø Rideklub og Farsø Motionsklub.

Byfestkomiteen består af: Formand Palle Bro Kristensen, næstformand Kris Rokkedahl, kasserer Annette Engsig, sekretær Morten Rosengreen, Bendt Bro Kristensen og det nye komitemedlem Jess Andreasen.

Komiteen håber på mere normale tilstande igen i 2022, således at FarSØ Festen på det tidspunkt igen kan afholdes i Farsø Søanlæg i vanlige uge 33.

e-max.it: your social media marketing partner