RØNBJERG: Feriecentret Landal Rønbjerg udvider med den nye udstykning ”Svanen”, hvor der indenfor det næste års tid opføres 75 nye arkitekttegnede feriehuse, nogle med udsigt til Limfjorden.

De 75 nye feriehuse skal efter planen sælges til private husejere og lejes ud til Landals gæster.

Landal Rønbjerg har i forvejen 205 feriehuse tilknyttet feriecentret, men oplever en stor interesse fra kommende husejere og ikke mindst gæster, for at købe en komplet pakke bestående af eget feriehus med mulighed for at benytte det utal af faciliteter og aktiviteter som Landal tilbyder – især hvis man er en aktiv familie.     

De nye huse indrettes til 4 personer og op til 14 personer og vil blive bygget i et og to plan – alt efter størrelse. Der vil være 7 forskellige varianter af husene, der dog alle vil have det samme udtryk gennem ens materialevalg og store glaspartier. Det er arkitektfirmaet Bayarch der har slået stregerne og JCN Byg der opfører husene.    

Feriehusene inddeles i tre forskellige kategorier: ’Comfort’, ’Luksus’ og ’Luksus Wellness Plus’, og gældende for alle husene er, at der lægges vægt på, at de er komfortable og rummelige. Derudover har de 17 feriehuse i ’Luksus Wellness Plus’-kategorien udendørsspa og -sauna.

Det er det lokale Mæglerfirma Asger Larsen – Allan Kristensen ApS, der står for salget af husene. Der står ganske vist endnu ikke et eneste hus opført på den nye udstykning, derfor sælges de ind til videre som projektsalg. Første gang det bliver muligt at høre og se mere om de nye feriehuse - og hvad Landal kan tilbyde med i købet, bliver i kommende weekend, hvor der er åbent hus.

Feriehusene bygges over to etaper. Første etape består af 38 boliger, hvoraf de 14 første vil stå klar i maj 2022, de næste 14 i august 2022 og de sidste huse i første etape vil stå færdige i oktober 2022. Hvis alle 75 boliger sælges, vil de sidste feriehuse i anden etape stå klar i november 2022.

Prisen for et nyt familievenligt feriehus vil ligge mellem 1,6 mio. og 3 mio. kr., men så vil der også følge en udlejningskontrakt med fra Landal, således at nye husejere kan få investeringen dækket godt ind. Selv vil de nye husejere kunne råde over deres eget hus i minimum fem uger om året.             


De nye ferieboliger placeres øst for feriecentret i den nye udstykning Svanen tæt på Limfjorden.  Der er mulighed for at kigge på omgivelser og visualiseringer af det nye feriehuskvarter i den kommende weekend hvor der er Åbent Hus.  

e-max.it: your social media marketing partner