HVALPSUND: Indvielsen af det nye badeanlæg i Hvalpsund til 1,2 mio. kr. er blot et af de mange nye udviklingsinvesteringer der gøres i Hvalpsund i disse år

Til og med år 2023 har Vesthimmerlands Kommune sammenlagt afsat 17,3 millioner kroner til områdefornyelse, molerenovering i fiskerihavnen og ved indsejlningen til lystbådehavnen, udvidede toiletfaciliteter på Havnepladsen, renovering af auktionshuset på Havnepladsen og en ny bådoplægger plads og mastehus ved lystbådehavnen.

Ved fredagens indvielse af det nye badeanlæg i Hvalpsund, remsede borgmester Per Bach Laursen investeringerne og beløbsstørrelserne op, så tilhørerne – bestående af Hvalpsund borgere, nærmest blev helt groggy, men ikke mindst imponerede over det der bliver gjort for deres by indenfor kort tid.          

-Men det bliver ikke uden jeres egen indsats, lod borgmesteren forstå. For det er naturligvis jer Hvalpsund-borgere der har det fulde ansvar for at det bliver ligesom I gerne vil have det, her tænker jeg ikke mindst på områdefornyelsen. Så det er nogle af de elementer der kommer til at fylde meget i Hvalpsund i den kommende tid. Forrige uge godkendte vi i Byrådet politisk den plan der er lagt for områdefornyelsen i Hvalpsund.

Jeg er stolt af som borgmester her i Vesthimmerland, at vi også kan bidrage med temmelig store midler i vandkanten af Vesthimmerlands Kommune. Herude hvor der er stor mulighed for at øge turismen.

e-max.it: your social media marketing partner