ULLITS: -Nu begynder vi at udforme og virkeliggøre en gammel drøm, om at tilføje Ullits by en grøn rekreativ plet lige midt i byen, ved Sognegården, fortæller sognepræst Troels Laursen.

Navnet på den er  ?arken, som udtales Parken, men som gemmer på at stedet skal være et sted for forundreingen, underingen og være en Ark, der ligesom gennem tider fortæller om de tre sogne, Ullits, Foulum og Svingelbjergs historier og fortæller om Kristendommen ud fra Bibelens mange hellige tal.

Parken et stort spørgsmålstegn, der løber gennem hele arealet, som en opfordring til at undre sig over både skaberværket og menneskelivet, sammen med andre små bakker, en amfiteater til udendørs aktiviteter og en masse blomster, i forskellige farve sektioner, og forskellige nordiske træer, med lys på. En park til dyre og fugleliv og beboere i byen i alle aldre.

Ideen opstod da Sognegråden stod færdig i 2012 og planerne er i samråd med menighedsrådene og kunstner Peter Max-Jakobsen, Hjørring og landskabsarkitekt Gitte Holm, Vognsild.

De store maskiner, der begynder med at få lagt de små bakker og flyttet jord og deslige, begyndte i mandags. Det vil der gå et par uger med, og så hen over sommeren og sensommeren vil beplantningen ske.

Menighedsrådene, der står for hele finansieringen glæder sig til at områdets befolkning får glæde af stedet og at det kan bruges ved forskellige arrangementer i byen, sammen med byens andre foreninger og skole, børnehaven og vuggestuen, og til kristendomsundervisning i Sognegården.

Senere vil der blive indbudt til en indvielse af denne nye park. Foreløbig kan man følge med ved at gå eller kigge forbi ved Sognegården.

e-max.it: your social media marketing partner