FARSØ: Telefonen har kimet næsten uafbrudt hos frisør Helle Gerner, siden regeringen meldte ud at liberale erhverv, herunder frisører, kunne åbne 6. april.

Det har derfor været en meget travl første uge efter genåbningen, og sådan fortsætter det også nogle uger endnu, lyder det fra Helle Gerner.

Salonen er naturligvis indrettet efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer, men den første uge har hun alligevel haft en ekstra restriktion i forhold til sine kollegaer, nemlig at kunderne skulle ledes ind af bagdøren. Men det er slut nu. Ligesom de øvrige butikker i Farsø Rådhuscenter måtte hun åbne fordøren tirsdag i denne uge.

Men uanset hvad, har Helle Gerner allermest glædet sig til at få kunder i frisørstolen efter 4 måneders tvangslukning. Og glæden er i den grad gensidig hos kunderne, så der kan komme styr på corona-håret.

Kunderne har været flinke til at vise coronapas, som indtil videre er adgangen til frisørernes saloner.

-Et par stykker måtte aflyse deres frisørtid fordi der var for lang ventetid på at få coronatest, men det gjorde ikke noget, for jeg havde kunder på venteliste der kunne træde til og overtage frisørtiden med kort varsel, fortæller Helle Gerner.

Hun håber, at der snart bliver mere normale forhold i frisørsalonen.

Jeg har det helt fint med test og coronapas, men hvor jeg dog glæder mig til den dag, hvor vi kan smide mundbind eller visir, siger Helle Gerner.

e-max.it: your social media marketing partner