FARSØ: Her til formiddag kunne de sidste butikker i Farsø Rådhuscenter med bagdørssalg, langt om længe åbne fordørene for kunderne.

Der var stor glæde at spore - så stor, at dannebrogsflagene blafrede det bedste de kunne ved centerindgangene og gadevarerne nærmest fløj ud på centergangene foran butikkerne, da butikkerne åbnede kl. 9.30

-Det er så fedt det her, lød det glædesstrålende fra skotøjshandler Jan Holm i Stil & Sko. Det her er hvad vi har ventet på i månedsvis.

Efter gadevarerne var på plads, så blev flagene også fundet frem foran butikkerne.

Fra indehaver af Din Tøjmand, Finn Bisgaard lød det:

- Det har været nogle hårde måneder, selvom der har været mulighed for bagdørssalg. Vi har jo butikkerne fyldt med masser af forårsvarer, som bare venter på at blive solgt. Så vi har et efterslæb på salg af disse varer, men også lune trøjer, som vi håber kunderne vil hjælpe os af med. Så vi kan kun opfordre til at kunderne kommer og handler hos os, vi er afhængige af det. Og så håber jeg, at der snart kommer gang i planlægningen af fester, som der også kan komme gang i konfektionen i butikken.     


Pludselig triller en ”Matas-pige” forbi og overrækker Finn Bisgaard en gave bestående af vin, chokolade og blomster. På kortet står der ”Velkommen tilbage, Vi har savnet jer, med venlig hilsen Blomsterforretningen, Centerkiosken og Matas”. Netop disse tre butikker har ikke været tvunget til at holde fordørene lukket i modsætning til resten af centrets specialbutikker de seneste måneder.  

Finn Bisgaard bliver helt varm om hjertet, da han læser beskeden, mens gavevognen kører videre til næste butik, der har åbnet fordørene i dag.

-Sikke dog nogle fantastiske kollegaer, lyder det fra Sofie Krogholm i Diamanten, mens hun tørrer en tåre væk af glæde, da gaven overrækkes til hende. Det her er en fantastisk dag, mere overvældende end jeg havde troet.               

Overalt i centret er der en form for eufori på åbningsdagen. Kunderne går ind ad fordørene for at handle og gadevarerne lokker. Præcis sådan som det skal være i Farsø Rådhuscenter.      

 

e-max.it: your social media marketing partner