FARSØ: Farsø Bageri har netop fejret 10 års jubilæum med brødrene Holleufer ved roret.

I 2011 købte Peter og Henrik Holleufer Farsø Bageri. I 2013 måtte en lokal investor dog træde til for at bageriet kunne fortsætte. Nu bliver brødrene igen ejere af eget bageri, idet lillebror Michael Holleufer træder til og bliver den formelle ejer af bageriet.

En familievirksomhed
De tre brødre, der alle er uddannede bagermestre, glæder sig over at få ”foden under eget bord”, men er også meget taknemlige for samarbejdet med den lokale investor, som de har lært meget af, om at drive forretning.

-Vi har udvidet forretningsomfanget og fordoblet omsætningen de seneste 8 år. Det er vi meget stolte af, siger Peter Holleufer, der som storebror, fører ordet.

-Selvom Michael er ejer af bageriet, så er vi sammen om det her. Det har vi altid været. Det betyder, at driften og det praktiske hver dag, fortsætter som hidtil.

Det at være bagere, har de tre brødre nærmest fået ind med modermælken. De stammer ud af en bagerfamilie, og i dag er mor Anita Holleufer også ansat i sønnernes bageri i Farsø. Så familien står virkelig sammen om deres bageri sammen med nogle dygtige medarbejdere.

-Alle medarbejdere skal have æren for det Farsø Bageri står for i dag, roser Peter Holleufer.   

Bagerhåndværk
- Vi gør meget ud af at bage vore brød og kager fra bunden, med det bagerhåndværk der hører til, siger Peter Holleufer. Vi vil også gøre meget ud af at have det udvalg af brød og kager, som man fra tidligere forbinder med en bagerforretning.

Det betyder, at brødrene og det øvrige personale møder ind på forskellige tidspunkter for at få alle varianter klar til butik og udbringning.

-Den første bager møder ind kl. 22.00 om aftenen og så er der gang i bageriet hele natten igennem, fortæller Peter Holleufer. Det skyldes både alt det der skal bages, men også rent praktisk, at selve bageriet efterhånden er blevet lidt for lille. 

Bygningen som bageriet er i er ikke ejet af brødrene, her sidder de til leje hos fornævnte investor.         

e-max.it: your social media marketing partner