FARSØ: Selvom dørene havde været åbnet til Farsøs nye Coop365 butik i Farsø Rådhuscenter i en uges tid, så var der stor interesse for at møde op til den officielle åbning af butikken her til morgen.

Der var ikke noget at tage fejl af. Flagallé i midtbyen af Farsø, Coop365 flag langs Dr. Ingrids Vej, ballonport ved den nye indgang til Coop365 butikken. Alle ledte de frem til åbningsfest i den nye butik.

De første 50 kunder var sat i udsigt til en gave i form af en fyldt indkøbspose med økovarer fra Coop365. Der var således handel i butikken lige fra kl.8.00 af.

Butikschef Britta Skov Hansen tog imod dagens første kunder og uddelte kuponer til de 50 første. Hun kunne også afsløre, at dagen for hende var festlig i dobbelt forstand. Ud over åbningsfest for hendes nye butik, så havde Britta nemlig også selv fødselsdag.

-Sikke dog et heldigt og festligt sammenfald, lød det storsmilende fra Britta Skov Hansen.

Selvom det blev en travl dag med masser af kunder, så blev det heldigvis til lidt fejring med kollegaerne til frokost, ligesom hun også tog fri et par timer før lukketid for at fejre fødselsdagen derhjemme sammen med familien.

Det var ganske velfortjent, for den seneste tid med indretning af butikken havde krævet sit af butikschefen og hendes personale.

Åbningen af den nye butik, og den nye indgang fra Dr. Ingrids Vej, smittede også af på de øvrige butikker i Farsø Rådhuscenter, der også fejrede Coop365 med åbningssalg.

Selvom butikkerne i den grad ser frem til at kunne åbne fordørene igen, så gav den glædelige åbning af den nye butik kunderne anledning til møde op og besøge centrets øvrige butikker til en handel – også selvom det var via bagdøren.

e-max.it: your social media marketing partner