På fredag åbner Coop365 med Åbningsfest

FARSØ: Sidste fredag var en form for generalprøve, hvor den nye Coop365 i Farsø Rådhuscenter åbnede dørene for kunderne for første gang.

Og den gik rigtigt godt, for butikken stod knivskarpt, da de første kunder blev lukket ind.

Fredag i denne uge finder den officielle åbning af butikken sted med en ”Åbningsfest” markeret med flagalle ved Dronning Ingrids Vej og ballonport i det nye indgangsparti til butikken. Derudover er der naturligvis også gode tilbud til kunderne. De 50 første kunder vil sågar blive budt velkommen med en gavepose indeholdende nogle af de varer den nye butik er særlig stolt af.

SE ÅBNINGSFESTEN for Coop365 i Farsø her

Arbejdet hårdt med at få butikken klar
-Der er blevet arbejdet hårdt til det sidste med at få butikken klar, lød det udmattet fra butikschef Britta Skov Hansen sidste fredag morgen, kort tid efter at de første kunder var lukket ind.

Selvom butikken er klar til kunderne, så glæder det mig, at jeg har et par dage ekstra til at få det sidste klar til åbningsfest, for jeg har stadig håndværkere rendende ude på lageret og så har jeg lige en reol inde i butikken, som jeg ved nærmere eftersyn skal have flyttet.

Rigtig glad for resultatet
Men ellers er jeg er rigtig glad for resultatet, lyder det glad fra Britta Skov Hansen, der i de sidste 3 dage op til åbningen i sidste uge nærmest arbejdede i døgndrift i butikken sammen med personalet for at få de sidste varer på plads. De første varer ankom til en helt tom butik den 2. marts.

-Jeg kan godt sige dig, jeg glæder mig til at slappe af i aften med benene oppe og være sammen med familien som jeg ikke har set i flere dage. Samtidig kan jeg få ladet op til Åbningsfesten i næste uge, siger Britta Skov Hansen.

Betydelig større vareudvalg
Coop365 har betydelig flere varenumre – og dermed vareudvalg i forhold til Fakta. I omegnen af 600 flere. Herunder hører også den nye brød og kage afdeling med bake-off.

-Det har overrasket mig lidt, at de 250 ekstra m2 jeg har fået til butikken, ikke syner større. Men det skyldes selvfølgelig de 600 flere varenumre, de ekstra brede gange i hele butikken og de betydelig flere kølediske i bunden af butikken.

Flot og indbydende
Jeg synes virkelig det er blevet en flot, indbydende og overskuelig butik. Jeg er stolt af den og det nye butikskoncept, siger Britta Hansen, der fra på fredag glæder sig til at byde kunderne indenfor i den nye butik – helt officielt, selvom den allerede er åben.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: